lauantai 7. kesäkuuta 2014

30.5 duunailtiin metsässä kaksi esineruutua patukalla. Sai etsiä pitkästä pöpeliköstä mistä ei näkynyt maahan kunnolla, etti hienosti ja löysi tosi nopeasti. VIDEO
Sitten kalliolla namijälki, ei mennyt ihan putkeen, mutkaili kauheasti eikä keskittynyt käyttämään nenua, pitää alkaa tehä ahkerammin jälkiä. Mutku.
Tiistaina käytiin treenaamassa kerhohuoneella taas, häiriönä tosiaan toimi Cira. Ja hyvin häiritsikin.

Paikkamakuu - Otettiin yhdessä, alku meni sähellykseksi kun meni lonkalle pari kertaa, kävin palkkaamassa kun Jessica sähläsi Ciran kanssa. Meni ihan hyvin, oli joku 20-30sekkaa. Sitten yksin vielä lyhyt kun Jessica teki Ciran kanssa jotain.
Seuruu - On vaan niin magee, Jessicakin sanoi että alkaa jo näyttää hyvältä. Eikun vaa imutusta ja käännöksiä kehiin. Joskus kyllä käy vinossa mutta yritän suoristaa, imutus kun tahtoo olla välillä hankalaa. Kohta joku tulee silti ruikuttamaan tuosta imutuksesta, itse tykkään piste.
Kontakti - Tää oli vaikeeta ja tätä jatketaan, eli koira sivulle ja lelupalkka heitetään jonnekkin sitten katon vaan Jessicaa ja kun se nyökkää vapautan koiran ja koiran pitää pitää jonkinaikaa kontakti muhun. Tiputteli kontaktia kookoajan ja yleensä kun vapautin ehti jo tiputtaa, pari hyvää saatiin.
Sivut - Sivulletulot on kans hyvällä mallilla, kättä pitää pikku hiljaa alkaa ottaa pois. Jää tosi hyvään kohtaan ja heittää jo pyllyä.

Me ei sit taidettu kun kerran ottaa leikin yhteydessä eteentulo ja ei muistaakseni muuta. Sitten leikittiin ja meni super hyvin, jos huonons otetta tarjosin lelun Ciralle ja leikitin josta Eka innostu kybällä ja taas leikittiin. Leikittiin jopa hyvä leikki kovemmalla patukalla, koitettiin myös yhdessä leikitystä ja kyllä oli hieno, ei kertaakaan päästänyt irti ja oli hyvä vastus.
Sitten vain tsiikailtiin kun Cira ja Jessica treenasi, oli colliella vaikeeta kattoa kun muut leikki, itkua väänsi neiti. :D

Keskiviikkona jatkettiin ihanan Ciran seurassa suomenlinnaan.
Bussissa olo oli helvettiä, paatissa oli ihana ilma ja koirat katteli vähän vettä, Suomenlinnassa käveltiin rauhassa, kuvailtiin, saatiin kiinalais turisteilta kunnon ihailut, koirat paijailua ja saivat toimia heidän kuvauskohteena mikä oli hassua, saatiin parit paskahalvaukset kun Cira meinasi juosta pudotukseen mutta ehdin napata valjaista, Eka lensi reilu 2metrin pudotuksen leikin vauhdissa mikä oli kauheeta, syötiin jäätelöä, koirat leikkivät urheilu kentällä lelujen kanssa, käveltiinkäveltiinkäveltiin ja lähdettiin kotia kohti. Ei menty kumminkaan kotiin vaan prutskille viemään koirien viimeset järjen rippeet ja Eka kävi avustuksella uimassa, hyvällä teknikalla ja sinne se kuutisen tuntia hurahti. Oli väsynyttä porukkaa pikkasen!
Torstai meni koirien osalta lepäillessä.
Perjantaina olikin sitten tyttöjen hieronta. Eka pääsi Emman jälkeen hoidettavaksi ja sekin oli pientä lämmittelyhierontaa ja totuttelua.
Tyttö ei pitänyt ajatuksesta ja rimpuili alussa torellatorella paljon, ei luovutettu ei sitten malttoi pysyä aloillaan ja vähän itkeä, kas kun pientä suippista yritettiin tappaa, hyi. Kaverit vissiin juorunnut että tuossa asennossa saa vikan piikin ja ollaan poissa mutta eei nyt tällä kertaa. Hieroja kumminkin sai tehtyä kummankin puolen, reisilihakset vähän jumissa, toivottavampaa olisi ollut ettei mikään olisi jumissa ja sitten toinen kyynär naksui, se yritetään avata ensi kerralla noin 2viikon päästä jos ei aukea niin yksi vaihtoehto on nivelrikko... Sitä toivottavasti ei kumminkaan ole, vältellään hyppyjä! Mahtavaa hierontaa ja mukava hieroja, tätä jatketaan tietty.

Kuuden maissa sitten meidät tultiin hakemaan täältä Ojankoon, lähdettiin lenkille Elsin ja Didin kanssa. Käveltiin vaan pitkin hiekkateitä jolloin Eka yritti kovasti saada Didiä leikkimään, olihan se nyt kumminkin kivaa kun toinen ärisi, oli paha tai kiltti niin kelpaa.

Tänään sitten olikin meidän näyttelypäivä mitä on tullut jännitettyä kauheasti, matkalla etenkin tuli mietittyä mitenköhän tuokin kakara käyttäytyy...
Ilma oli sateinen ja melko pian paikalle tultua Eka lähtikin Emman kanssa kehään. Eka pysyi hienosti seisomassa paikoillaan kokoajan, ei väistänyt yhtään tuomarin kosketusta ja liikkui kivasti, ei rikkonut laukalle.

Tuomari - Carole Smedley
"Very promising tri. Good head. Pearing foreface. Goog earset. I would prefer slighths more reach of neck and a firmer topline. Moved guite well."
KP ja ykkönen, koska noh oltiin ainoat ja vanhempaa parasta narttua vastaan ei pärjätty.

Omasta mielestä hyvä arvostelu ja käyttäyty hyvin mikä on tärkeintä.
Kehän jälkeen palloiltiin paikanpäällä, käytiin katsomassa tokokisaa, kierreltiin, puhuttiin sitten taas kuumuus iski ja Armi kävi kehässä, josta päästiin pakkaamaan. Tuota ennen käytiin kumminkin ottamassa geeninäytetesti jota Eka ei edes huomannut, itteä taas ällötti se veri mikä roiskasi lopussa, saa nähä millanen tulos sieltäkin tulee.


















Otettiin myös vähän imutusta uusilla husse nameilla mikä meni tosi hienosti, yksi paikkamakuu missä tuo ei välittänyt yhtään muista ja paaljon leikkiä. Ai että se kuumu lelulla pahasti, haukkujahaukku, välillä roikku ilmassa lelussa, välillä äristiin Elsalle ja sitten taas leikittiin täysiiiiin, tuo oli ihan yli liekeissä koko touhusta, huomaa et mustiksena oleminen saa ton tekemään kovemmin. ;)
Viiden tunnin oleilun jälkeen vapautettiin koirat kentälle missä ei kauaa jaksanutkaan juosta ja lähdettiin autoon, koirat ihan kuumissaa joten Eka sai päälleen viilennysmanttelin, oli sairaan hyvä että otin sen vaikka aluksi epäilinkin.
Mukavaa oli ja seura oli hyvä, ehkä me uskalletaan lähteä kesällä vielä jonnekkin kuhan joku tuon esittää.

12 kommenttia:

  1. Ihanan innokas seuruu teillä!:) En tule pätemään imutuksen suhteen, koska tuolla siitä jo huomautitkin, että ei kannata tulla siitä ruikuttamaan...;) Omakohtaisesti imutus on minusta ihan ok, jos sitä itse haluaa käyttää. Rakentavana vinkkinä huomauttaisin vaan, että kannattaa pyrkiä siitä mahdollisimman nopsaan vaan eroon, samoin perusasennon käsimerkistä joka näkyy videolla. Teillä on hieno ja suora perusasento ja koira selkeästi osaa jo paikan ja asennon eli kannattaa varmaan aloitella jo käsimerkin pois häivytys. Samoin imutuksessa, kannattaa välillä vetää kättä pois ja jos vetää hyvää seuruuta niin käsi takasin ja palkkaa. Nuori koirahan sulla kumminkin vielä on, että ei varmaan kiire ole. Itestä on kivaa saada aina rakentavaa kritiikkiä treeneistä, joten mukavia treenailuja sinne.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jees näin aletaan siis tehrä. Kiva että joku muu sanoo kanssa just tätä että voi alkaa häivyttelee :-)

      Poista
    2. Ihan hyvä vaan että imutit kun oli tuo toinen koira häiriötekijänä tuossa.

      Poista
  2. Oho! Ekahan on jo iso koira :o Hyvin kyllä seuraa:)

    VastaaPoista
  3. Mikset esitä Ekaa itse näyttelyissä?

    VastaaPoista
  4. Ihan pakko sanoa että tosi kiva blogi ja hienoja kuvia :-)



    http://foursom3.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Ite laskisin imuttaessa kättä iihan vähän alemmas (niin kauan kun et häivytä), nyt Eka joutuu pomppimaan hankalan näköisesti kokoajan. :D

    VastaaPoista
  6. Eikä! Oliks siellä ihan oikeesti Armi ja Elsa? Samalta kasvattajalta ne kuin omani.

    Sulla on mielenkiintoinen blogi, täytyykin lueskella tarkemmin läpi :)

    VastaaPoista