tiistai 8. maaliskuuta 2016

Me ollaan oltu taas Ekan kanssa totaali tauolla kaikesta harrastamisesta. Viimeisin treeni oli tuo agilitytreeni mistä jo kirjoitin, eli semmoiset parisen viikkoa ollaan vaan relattu ja nautittu pitkistä lenkeistä, shoppailusta, uusista tempuista sekä muusta aktivoinnista.

Maanantaina käytiin pitkästä aikaa sportti hurtalla uimassa ja voi vitsit tuo on aina niin elementissään siellä. Nauttii kyllä täysin rinnoin eikä varmastikkaan pistäisi pahitteeksi jos pääsisi useamminkin. Tänään tiistaina kävi hieroja kylässä monen epäonnistuneen tapaamisen jälkeen. Jumeja oli selässä mutta vain sillä puolella mikä on seuruussa mun jalassa kiinni eli syypään saattaa arvata. Takajaloista löytyi kummaltakin puolelta mutta selkeästi kireämpi oli samalla puolella kuin selässäkin. Mutta ainoa asia mikä jäi mietityttämään oli että kummatkin kyynäret naksuivat, toisesta jalasta lähti jopa ääntä. Eikä siinä kaikki, nyrjähtänyt nilkkakin naksui mutta tosi pienesti, niin että juuri ja juuri tunsi. Voe elämä, en yhtään tiedä mitä ajatella taas >:(

7 kommenttia:

  1. Ei kuulosta kyllä nyt kovin hyvältä. Oletko ajatellut viedä eläinlääkäriin? Nyt varsinkin agilityä ei lainkaan kannata treenata. Nuori koira ja paikat naksuu. Mitä Eka oikein syö? Harrastat kuitenkin paljon niin ravinnon täytyy olla myös hyvää. Tämä on varmaan ensimmäinen kerta kun luen, että olette ottaneet rennosti treenien kanssa ja keskittyneet muuhun. Tiedä sitä vaikka olisikin jo kauon paikat naksuneet, mutta et ole vain huomannut kun tukka putkella treenannut.. Toivottavasti ei ole mitään luustossa nyt tapahtunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en edes aijo vastata sun kysymyksiin kun tuut tällä tavoin kommentoimaan :D Jos luet edes vähää mun blogia niin huomaat et ollaan jo joulukuusta asti treenattu tokoa about joka toinen viikko kerran ja agilityäkin sen kerran viikossa mikä ei kyllä todellakaan ole paljoa :D Kaiken lisäksi hieroja käy meillä parin kuukauden välein eikä 1.5kk sitten naksunut mikään.

      Poista
    2. Ikävää, että haluat olla noin itsekäs. Minä en kommentoimalla tarkoittanut mitään pahaa. Ilmeisesti ei saa olla huolissaan koirasta. Taitaa koira syödä ihan jotain halppisruokaa ja tuskin edes annat mitään lisäravinteita. Sen kuitenkin myös itse tiedät, että jotain on kyllä jäänyt koiralta uupumaan ruokavaliosta tai sitten ei oo muuten koiraa ajateltu yhtään. Tuommoisen tuloksen siitä sitten saa.

      Poista
    3. Et tarkoita mitään pahaa kun huvikseen kirjoittelet törkeesti ja ylläri, nimettömänä. Miksi mä nimellä vastaisin nimettömälle? Heti kun joku nimellinen kysyy niin vastaan toki! Sitä ruokavaliota saat siis vaan jäädä arvailemaan :P

      Poista
  2. Siis mun mielestä on kyllä todella hyvittavaa kun ihmiset tulee pätemään asioista vaikka ei tiedä niistä hevonpaskaa. :-D Sä et selvästikkään tunne Mirandaa tai sit sul on vaan todella huono itsetunto ja tarvii purkaa sitä muihin ihmisiin.
    Eka on kuvattu täysin terveeksi ~vuosi sitten ja syö hyvää ruokaa. Sen kanssa on myös lämpätty asiallisesti aina kun aksattu. Mistä ihmeestä sä päättelet, että Miranda olisi automaattisesti syypää JOS siellä jaloissa edes olisi mitään (mitä epäilen suuresti).
    Ei sun kommenttis suoraan ollut pahalla tarkoitettu, mut selkeesti vittuilevaan sävyyn. Ja tiedätkö, että mikään ruoka ei riko koiran paikkoja. Huonolaatuinen ruoka saattaa edistää esim. nivelrikkoa yms., mutta se ei todellakaan ole se pääsyy. :-D
    Hehe, tais toi sun kommenttis olla vaan provosoivasti kirjoitettu. Ei kukaan voi olla noin tyhmä oikeesti.

    VastaaPoista
  3. Valitettavan yleisesti ihmisten keskuudessa elää harhaluulo että kaikki viat mitä koiralle voi tulla johtuvat automaattisesti ruokinnasta.Rakenteelliset viat johtuvat perimästä tai vastavuoroisesti ääripäistä ruokinnassa(äärimmäisen lihava-sairaalloisen laiha) En näe mitään syytä epäillä etteikö tässä tapauksessa jossa koiraan panostetaan hirmuisesti niin myös ruokavalio olisi kohdillaan. Tsemppiä Mirandalle, toivottavasti naksumiseen löytyy ammattilaisten kautta joku syy :) ja kirjoittele siitä ihmeessä sitten myös tännekin.

    VastaaPoista
  4. Avasin sun blogin ensimmäistä kertaa muutamaan kuukauteen ja mietin et oiskohan jotain draamaa jossain tarjolla, näemmä osuin napakymppiin ensiyrittämällä. :D Eiks oo siistii et joku jaksaa noin fanaattisesti tarkkailla sun jokaista liikettä? <3

    VastaaPoista