maanantai 6. kesäkuuta 2016

Kisatauolta paluu

Ai kamala... Meillä oli tasan neljän kuukauden tauko virallisista agilitykisoista. Mihin se aika oikein meni?

Käytiin juoksemassa pari Anne Saviojan rataa Hurtta Open kisoissa.

Ensimmäiseltä radalta tultiin pois paskan maku suussa. Kepeiltä virhe kun nappasi väärän välin ja melkein heti perään oikein kamala lentokeinu mikä uusittiin. Jatkettiin siitä sitten matkaa A:lle, yhtäkkiä tuomari hyppäsikin tuimasti eteen sanoen "suorinta tietä ulos, kentällä ei treenata kuten sanoin". Niin missä sanoit ja mitä? En todellakaan tiennyt että kontaktien uusimisesta pitää lähteä pois enkä voinut tietää kun tuomari ei pitänyt puhetta (rataan sai tutustua vapaasti niin kauan kun 2.luokan medit oli toisella radalla)... Jäi hiukan harmittamaan.
Hypärille kuitenkin sain kerättyä itseni ja sieltähän sitten vedettiin nolla! Aikaa olisi saanut varmaan parikin sekunttia pois jos ohjaaja ei olisi alkanut panikoimaan onnistuneita keppejä ja nollan mahdollisuutta. Käännökset vähän levisi ja kepit oli hitaat (niihin keksitty jo monta korjaavaa treeniä... katsotaan lähteekö paranemaan). Koko rata tuntui kamalalta varmistelulta mutta meni se niinkin... :P Ikävä kyllä radalta veti yhdeksän muutakin nollan niin sijoituttiin kahdeksanneksi, jäi luva saamatta, plääh. Mutta nyt tuli taas varmuutta että ne nollat ei ole mahdottomia vaikka niitä ei treeneissä eikä epiksissäkään tehdä.


Kaikki kuvat (c)Ossi Lehtinen

1 kommentti:

  1. Ihan yleinen linjaus virallisissa kisoissa, kysy tuomarilta jos et ole varma. Jotkut sallivat yhden kontaktin uusinnan jälkeenkin radan loppuun suorittamisen, kaikki eivät. Mutta missään nimessä ei radalle jäädä treenaamaan - sen voi tehdä mölleissä.

    VastaaPoista