lauantai 5. huhtikuuta 2014

Mahtavan treenin tarjoaa tauko

Aloitetaan uudella treenilelulla, tänään pitkään katottu lelu oli saapunut mustiin&mirriin ja se oli heti pakko hakea meille, tottakai pinkissä värissä. Samalla matkaan lähti muutama poronkorva ja mahalaukun paloja.
Ensi viikolla onkin luvassa ostoksiin liittyen petexpo, yhden mittalelun haku sekä toivon mukaan postista kolahtaisi pikkuisen hintava nahkapanta, niistä sitten lisää kun on täällä näin ;)
Sitten siihen super kivaan treeniin.
Käytiin iltalenkkiä ennen Jessican & Ciran kanssa vetämässä treeni hiekkakentällä, fiilis oli kummallakin mahtava, itse yhtäkkiä huomasin kuinka joka liikkeestä kauhea kehu ja vapautus, sivulletulosta sama, ihan kaikessa! Ennen en ole tuota tehnyt, nyt se vain tuli ja koira oli ihan liekeissä touhusta, eli meillä oli sairaan hauskaa jos ette tajunnut.

Sivulletulot - oli tosi nopeita, ennen ei ole tullut noin vauhdilla ja tarkasti, siis kertaakaan en joutunut korjata!
Seuruu - otettiin kaksi pätkää, semmoisia muutaman metrin pituisia, kerran alussa lähti vähän kauas niin otin askeleen taakse ja palasi sivulle jolloin pysyi tosi tiiviisti vieressä, hyvässä kohdassa kontaktia pitäen ja se tahti, otettiin nopeata rytmiä ja pentu oli niiin innoissaan hommasta joten niihin pätkiin oli hyvä jättää seuruut.
Eteentulot - meni myös sairaan nopeasti! Ei ollut ennen tehnyt noin nopeasti, käytin tosi vähän apuja ja silti tuli suoraan eteen tosi tarkasti. Nämä jätettiin myös kahden toiston jälkeen.
Liikkeestä seis - otettiin kerran ja pysähtyi oikeasti käskystä seisomaan. Olin ihan että vou, se oli jotain niin superia! Heti perään palkka ja onnen huudot toki päälle ;)
I-M-S - Meni liiiiian hyvin! Eka on vihdoin tajunnut maahan käskyn ja siitä se menee maahan kun sanotaan, mitään apuja ei tarvita näissä siis. Otettiin hiekkapohjalla ja silti tyttö veti, itse olin reilu metrin kaukana ja sai vaan käskyt ja niistä teki mitä sanottiin, siis meni niin sulavasti ja ripeästi, sai olla liian onnellinen taas! Alkuun otettiin vain I-S sit lisättiin maahan meno, eli semmonen kolme kertaa otettiin nämä, onnistuneesti liikkumatta. Kokeilin myös ihan pokkana neljän metrin päästä maahan menoa ja se meni, ehkä liikaa mutta oli pakko kokeilla.
Paikka - otettiin maatessa ja istuessa, 30sekuntin pätkät. Ilman mitään ilmaan yrityksia sekä silti Cira leikki samalla kentällä. Otettiin myös että kierrän koiran, käänsi vain päätä vähän mukana, ei muuta.

Viimetteeksi vielä loput juustot nassuun, pallon noutoa ja ilmasta ottoja sekä letillä leikkiä. On se vaan niin hieno!

Pakko sanoa että mä en oo koskaan ollu yhtä tyytyväinen treeniin, tyttö veti niin iloisesti ja onnistuneesti koko treenin ajan, huomaa että viiden päivän tauko teki TERÄÄ! Tästä lähin tauot jää vakkariksi ja otetaan joka kerta treeni sit se kaksi päivää taukoa ja treeni jne.
Fiilis on vieläkin ihan tykkääntykkääntykkääntykkääntykkääntykkään, paraspentuparaspentuparaspentuparaspentuparaspentu :)






15 kommenttia:

  1. Milloin tavara postaus?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heti kun saan aikaiseks, ehkä uusien tavaroiden jälkeen :)

      Poista
  2. Hauska tuo lelu ja ihana Eka!

    VastaaPoista
  3. Mistä sä oikein hankit nuita mittatilausleluja tai mitälie? :D Tavarapostausta odotellessa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo lettilelut tulee facebookista olevalta nalminland :)

      Poista
  4. Mikä muuten ton lelun nimi on kun itsekin olen tuota jo jonkun aikaa halunnut:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Emmää muista :D m&m sivuillakaan ei vielä kun on niin uusi..

      Poista
  5. Mikä sen vihreän ruokailu jutun nimi on jossa on niitä hassuja pötkylöitä :D Toivottavasti ymmärrät? Olen ostamassa siskoni uudelle koiralle jotakin "kotiin tulemis" lahjaa ja semmoinen sitten pälkähti päähän, kun olen täällä blogin puolella sen nähnyt, jos oikein muistan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maukas? Jos pakastepötköjä meinaat?

      Poista
    2. Siis se vähän niinku joku aktivointi juttu jphon laitetaan nameja väliin:-)

      Poista
  6. Millä sä teet noi ratas? Siis ton kuvan mis näkyy rata

    VastaaPoista
  7. Tuolla agility postauksessa :D niin siis onko netissä joku ohjelma ym jolla voi tehä nuita ratoja? ::D

    VastaaPoista