tiistai 6. toukokuuta 2014

Sunnuntaina Eka pääsikin tekemään ensimmäiset esineruudut, muutamat semmoiset etsien sormikasta.

Ensimmäinen oli tosi pieni ruutu, näki hyvin joten haki vain ja toi, palkkaus aina sormikkaalla.
Toinen oli jo paljon isompi, löysi hyvin muttakun omistaja tahtoi videolle homman niin muutamat kerrat ei tajunnut hommaa mutta vikalla sitten löysi puun takaa sormikkaan josta sitten lähdettiin metsästä.
VIDEO

Mentiin sateisesta metsästä meidän uudelle treenipaikalle mikä on ihan huippu! Kiitokset kyllä Jessicalle keltä tätä ns lainataan. Eli tosiaan sairaan suuri kerhohuone, tavarat vain reunoille ja jo on tilaa reenailla lämpimässä sisällä.
Tötsän kierto -  meni ripeästi hyvin.
Nouto - kapulalla leikittelyä ja heitto, piuuu se hakee ja tuo mulle, tää on Ekasta niin hauskaa.
Eteentulo - Otettiin vauhdista, tuli hyvälle etäisyydelle pikku avulla.
Sivulletulot - Avuilla yhä, kotona otettu jo monesti ilman mitään apuja, vain suullinen niin alkaa jo thoimia joten apuja vähentelemään.
Seuruu - Meni niiiiiiiiiiiiiiiin hyvin! Otettiin monta tosi lyhyttä pätkää ja palkka aina lens, oli tosi hyvässä vireessä ja iloinen mitä Jessicakin sanoi että on muuttunut kauheasti viime treeni kerrasta, vihdoin se alkaa näkyä. Nyt vaan se oma katse, sitä nyt kävin vielä iltapisulla kokeilemassa salin läpinäkyvällä seinällä, sama meininki eikä poikittanut ym, tätä vaan lisää kompassissa! VIDEO
I-S-M - Ekalla maahanmenolla maha ei mennyt maahan, muuten meni sairaan hyvin yhtään liikkumatta vain käskystä.

Leikki meni kivasti, ei leikkinyt parhaiten (irrotti herkästi) mutta lopulta pysyi hyvin. Iltapissalla tämäkin meni jo paremmin.
Eilen sitten käytiin Ekan kanssa kauheasti busseilemassa, käytiin malmilla, tikkurilassa ja jäätiin hakunilaan tapaamaan Naurua.
Eka pääsi pitkästä aikaan seuraan juoksemaan vaikkei veripylly Nauru oikein jaksanut, olihan se vähän lapsellista mutta väsyipähän ainakin ja hauskaa oli kun sai jahdata keppejä hakevaa Naurua ja repiä vähän karvoista.
Tänään meillä olikin edessä taas kauheat bussimatkat kun lähdimme Koirakoulukompassille treenilemaan.
Oltiin varattu pienitila jossa sitten reenailtiin tunnin verran tokoa, käytiin moneen otteeseen kävelemässä ettei neiti kyllästy samaiseen menoon.

Ruutu - Meni tosi hyvin, otettiin kuppi pois sai hakea namin lattialta ja käskystä jäi keskelle.
Kartion kierto - Samaa treeniä kuin edellisestikkin, meni hyvin.
Merkki - Tää vaan paranee vaikkei ollakkaan treenattu, jää jo oikeaan kohtaan kivasti mutta edelleen avuilla.
Nouto - Meni nopeasti ja taidokkaasti, nyt alettu niin treenata että pysäytän tuodessa jolloin pitää kapulan suussa ja sanon kiitos jolloin irrottaa niin ei tiputa. Tokavika pätkä Eka sai pomppivasta kapulasta nokkaan jonka jälkeen oli vähän varuillaan, vikalla heitolla ei kumminkaan arkonut.
Sivulletulot - Meni niiin hienosti, se pylly jo tulee viekkuun ilman edes apuja, suurinosa tehtiin avuilla ja muutamat kerrat koitettiin käskyllä.
Eteentulot - Nää meni kanssa ihan superisti, nyt ei käytetä enään edes apuja vaan hakeutuu tosi hienosti eteen.
Seuruu - Itsellä ei ollut kunnon motivaatiota joten se näkyi koirassa, teki hyvässä vireessä muttei ollut semmost kunnon hiphei fiilistä. Vinotti muutaman kerran jonka huomasin peilinkautta, johtuu varmaan kun hakee mun naamaa. Tätä vaan lisäälisäälisää, kato eteeen ._. Mutta suurinosa meni sairaan hyvin, etenkin vika pätkä.
Paikka - Pysyi tosi hyvin makuulleen ja valppaana.

Leikki onnistui hiienosti jälleen, pallossakin pysyttiin kiinni.
Eipä meille oikeestaan muuta kuulu, lenkkeillään yhdessä, korvaa on yritetty teipata muttei onnistunut joten ehkä pyydän jonkun osaavamman sen laittamaan ja ensimmäinen punkkikin löydetty.
 Tavarapostauksesta sen verran että yritän saada sen tällä viikolla julkaistua... :-)

4 kommenttia:

  1. Teilläkin nuo Rukan comfort valjaat? Eivätkö olekkin hyvät käytössä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ihanaa materiaalia. Hyvät varmasti jossain vaelluksessa ja pidemmillä lenkeillä :)

      Poista
    2. Nuo kyseiset valjaat kyllä on tosi hyvät! Eka on jo tosi taitava tyttö :) Ootteko aatellu ikinä toko kokeeseen mennä?

      Poista
    3. Tottakai! :-) heti vaan kun oikeasti menee hyvin ja riittää ikää kokeisiin

      Poista