lauantai 16. tammikuuta 2016

Voitto kotiin

Käytiin tänään i-hahin järkkäämissä aksaepiksissä juoksemassa kaksi starttia kisaavien luokassa, rata oli kolmosluokan jäljiltä eikä se näyttänyt ollenkaan mahdottomalta.

Ensimmäinen rata oli aikamoista säheltämistä. Puomilla en vaatinut 2o2o ja se näkyi seuraavilla kontakteilla joilla onneksi tajusin vaatia tekemään loppuun asti. Putkesta kepeille valui ihan kamalasti, käsky tosin tuli myöhässä. Tästä hylky.

Toinen rata meni jo paljon paremmin. Eka hidasti kontakteilla ja lähti vasta mun vapautuksista. Putkesta kepeille valui taas, hyppy oli niiiin lähellä mutta kuunteli mua ja korjasi. Lopputuloksena 0virhepistettä (luokan ainoa semmoinen) ja voitto kotiin. Yliaikaa tuli 0.09sekunttia. Vauhti oli mun mielestä hyvä mutta nuo kontaktit ja kepeille valuminen vei aikaa.

Treenilistalta löytyy nyt siis kontaktit, vaikeat keppikulmat, tiukat käännökset ja vauhdin hakemista helpoilla jutuilla.

7 kommenttia:

  1. Teillähän meni hyvin, onnea! Ehkä tuolle suoralle putkelle olisi kannattanut vähän jarruttaa :)

    VastaaPoista
  2. Putkijarru ois kyllä kruunannu sen, ettei ois valunu nii pitkälle. Teillä meni toinen rata kivasti! Onnee :) millo seuraavat viralliset kisat?
    Eka on mun silmään hidas, mutta se taitaa mennä aikalailla samaa vauhtia ku meijä Riimi. Riimin perässä ite pysyn hyvin, mutta Renen kans en.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viikonloppuna kisataan taas ojangossa.
      Se on varmaan aika tottumus kysymys. Eka menee mulle just sopivaa vauhtia, ei hitaasti muttei liian nopeastikkaan. Mitä kisoissa kattelee niin ei todellakaan taivuta sinne bortujen joukkoon muttei Eka pyöri siellä loppupäässäkään.
      Mitä nyt kattonut teidän aksavideoita ja näin teidän mölliradan niin ihan hyvin sä mun mielestä kerkeät saattamaan renen joka esteelle ilman ongelmia ja mitä nyt kaverin kelpietä ohjaillut niin en mä reneä mitenkään erityisen nopeana pitäis. Aika samanlaista tahtia se juoksee kuin Ekakin. Eka antaa myös vaikutelman hitaasta kun se ei vaan taivu tiukkiin käännöksiin. Kaverin kelpienkin kanssa kun ne juoksee kilpaa niin Eka on nopeampi mutta kun Cira kääntyy vauhdissa paikallaan niin Eka tekee vielä monen metrin päässä loivan käännöksen. Lisäksi noissa mölleissä Eka oli tosi tahmea, ei liikkunut ollenkaan niin nopeasti kuin kahdissa edellisissä kisoissa ja treeneissä. Voi johtua tauosta tai jalan aiheuttamista jumeista mitkä pitäisi käydä taas tsekkaamassa.

      Poista
    2. Joo nii varmasti on tottumus kysymys. Omasta mielestä en ehtiny viime viikonloppuna parissakaan kohtaa Renen mukaan ja siittäkös Rene sit rupeski möliseen. Nykyään tietää, että missä oikeesti tulee kiire. Riimin kans ehtii melkei aina. En sanonukkaa että Rene on ERITYISEN nopea, vaan omaan makuun välillä liianki nopea koska en pysy aina perässä. Ei se kyl ko aikoja kattoo nii kovi hidaskaa ole :D

      Poista
  3. Mua häirittee ku en kuule vapautus kommenttia kontakteilta :D Onko teillä se käytössä? Mutta onnea, tosi hyvältä näyttää ja Ekallakin on kivaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On vapautukset, taidan vaan hiiskasta ne sen verta hiljaa ettei kuulu videolla :D

      Poista