sunnuntai 28. elokuuta 2016

Eilen kisoissa oltiin koiran kanssa yhtä hymyä loppu päivä, oli siis todella onnistunut kisapäivä tällä kertaa :)
Ensimmäisellä agilityradalla ainoa virhepiste tuli kepeiltä, ohjaaja pysähtyi ja koira todennäköisesti ajatteli tehneensä virheen (mun liike loppuu aina treeneissä jos koira tekee kepeillä virheen) mutta löytyyhän tuolta moitittavaa muualtakin. Eka ensimmäistä kertaa koskaan varasti lähdössä, ei oo tehnyt noin edes treeneissä ja mä sallin sen, voi prkl. Niin ja en ohjannut ollenkaan 6.hypylle ja kiltti pieni Eka sen nappasi vaikeasta linjasta sekä sen jälkeen korjasi itsensä putkeen, pienestä oli kiinni ohi menot. Tuo lentokeinukin oli aika lähellä... 18.putkeen meno oli kuitenkin törkeen hieno<3 Myös 7.hypyn onnistumisesta olen ylpeä koska Eka ei ollut heti ensimmäisenä juoksemassa A:lle. Lopputulos siis 5vp.

Tämä hyppyrata masensi jo heti alkuunsa - kokoajan joutu pitämään koiran lähellä, tosi tiheesti hyppyjä ja vielä välistäveto ei siis mitään meidän lempijuttuja. Mutta me yllätettiin itsemme ja oltiin viime metreillä kunnes ohjaaja mokasi tehden persjätön väärällä esteelle. Törmättiin Ekan kanssa ja saatiin 5virhepistettä. Voi perhana! Sinne meni luva, oltiin nimittäin ainoaa nollan tehtyä nopeampia. Päästiin tällä kuitenkin sijalle 2. Mutta voi vitsi saa olla ylpeä puhtaista kepeistä, kannatti luottaa!!
Viimeinen rata oli ihan kivan oloinen, ainoa kohta mikä mietitytti oli kepeiltä 9.esteelle meno koska en voi irrota kepeillä kovinkaan kauas ja tiedän Ekan spurttaavan keppien jälkeen jolloin en välttämättä sitä kerkeä ohjaamaan.
Rata vedettiin kaikesta huolimatta puhtaasti loppuun asti, ainoa mistä en radassa tykännyt oli mun varmistelu kontakteilla jolloin Eka alkoi hiipimään mutta noh. Lopputuloksena 0 voitto (kolmesta nollasta nopein) ja meidän toinen LUVA! Huomaa että edellisen radan onnistuminen (etenkin ne kepit) sai oman fiiliksen rennoksi koska miten vaan voi käydä ja nyt kävi parhain mahdollisin tavoin.

Sai olla kyllä tyytyväinen onnistuneista kepeis ja kontakteista. Eikä yhtään hyllyä!! Niiden tekeminen meille kun on aika vakio juttu. Neiti pokasi kunnon palkinnot (ruokaa 6kg, kaksi ilmaista starttia, nameja, juomapullo, avainnauha) ja sai tietysti itselleen buffasta makkaran. Nyt on paineet tältä vuodelta agilityn osalta kadonnut, viimeinen luva tulee kun tulee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti