lauantai 6. elokuuta 2016

Villinä on parasta

Meidän seura tarjosi kaikille piirimestaruus kisoihin osastuville kahden kerran agilitykoulutuksen Maiju Korhosen ohjaamana. Pakkohan sille oli siis raivata aikaa ja huhhu miten kiva ja rankka treeni saatiinkaan aikaan!

1-4 Siis ihan järkyttävää katsoa videolta miten huonosti mä ohjaan kepeille... Ei mikään ihmekkään kun se koira ei kertaakaa ekalla kerralla mennyt oikein sisään. Tämmönen keppikulmatreeni heti seuraavaksi otettava kun mennään kentälle! Mutta sillä oli kuitenkin kokoajan ihana asenne kepeillä, kerran kakkapää jätti viimeisen välin ja syöksyi ahmimaan naminsa... :D Ensimmäinen A-estekin oli ihan hiton hieno mutta sen jälkeen alko taas hidastelemaan turhaan.
5-13 Alkuun tehtiin miten itse ajattelin eli 7-8.hypyillä pelkkä pyöräytys mutta koska Eka on muutenkin huono tiukoissa käännöksissä ja nyt sillä oli vauhtia niin tottakai se levähti tosi pitkälle. Kokeiltiin siihen tilalle sitten vastakäännöstä mutta sitä piti vähän treenata ennen käyttöä kun mun vasen käsi kuulemma tekee käännöksen aikana vapauttavia koukeroita jotka häiritsevät koiraa, lopulta saatiin kuitenkin tosi kivat käännökset aikaan. Puomin kontaktit joka kerta hyvät.
14-18 Putkeen lähetys oli selkeesti vähän hankala joten sekin treeniin. Eniten mua epäilytti 17-18 hypyt koska Eka herkästi ottaa takaakierron mutta päätin silti kokeilla vaan kunnon haltuun ottoa eikä mitään kummempia ohjauksia. Ja kyllä se vaan teki oikein joka kerta kun sen otti haltuun mutta heti kun ohjauksen unohti niin koira katosi takaakierrolle.

Nyt on loppuun pakko kehua Ekan asennetta! Heti kun se pääsi kentälle niin neiti oli aivan sokka irti, juoksenteli villinä eikä jaksanut oikein kuunnellakaan. Se hyppeli esteitä ja kävi kaikki kontaktit läpi koska "sairaaaan siiistiiii". Siis tämmöstä mä oon niin kaivannut siitä! Videoitakin katsoo niin onhan sille tullut ihan kamalasti vauhtia lisää. Ja heti kun päästiin jäähkälenkille niin koira roikkuu remmissään, hyppii päälle ja heti kun pääsi nurmelle niin siihen se vaan köllähti selälleen nauttimaan rapsutukista. Tämmöset hetken on vaan niin<3

2 kommenttia:

  1. Oon aina pohtinu et aksa sopis Ekalle niin paljon paremmin ku toko :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toko voisi olla yhtä kivaa jos ohjaaja osaisi suhtautua siihen samanlailla kuin agilityyn :c

      Poista