maanantai 15. kesäkuuta 2015

Viikko sitten viimeksi käytiin kentällä (miinus koe) ja nyt taas kunnon tottikset Isan & Dinan seurassa. Saatiin jopa kunnolla videolle kaikki suoritukset, kiitos kovasti Isalle kuvaamisesta!

Tasamaanouto - Heti alkuun jo ongelmia. Ensimmäisellä palautti mutta kapula oli niin rumasti suussa että uusittiin. Tästähän Eka aisti heti pienen tyytymättömyyden (vaikken sitä näyttänyt millään tapaa) joten eipä se sitä kapulaa eteen asti tuonut. Pieni nostatus sai Ekan mielen taas nousemaan ja toihan se sen kapulan eteen asti mistä super leikit päälle. Tauon jälkeen kokeiltiin uudelleen. Ensimmäisellä karkasi kapulalle (hyvä, jotain röyhkeyttä ja halua kapulalle löytyy!) ja toisella teki täydellisen suorituksen, paitsi ennakoi palkan mutta siitähän me ei välitetty.

Hyppynouto - Ai että mitä ongelmia omistajalla heittää yhtä pientä kapulaa!!! Kapula tuli heitettyä ainakin kymmenen kertaa ihan muualle kuin esteen eteen, pääasiassa se vieri vinoesteelle ja sinne en kokematonta viittinyt lähettää. Ensimmäisellä hypyllä epäröi kapulan tuontia joten otettiin uudelleen mikä menikin ihan nappiin! Ihan miniminiministi taisi hipaista estettä mitä nyt yritin videota hidastaa mutta saattoi hyvinkin olla että ei koskenut ollenkaan!!

Vinoestenouto - Ensimmäisellä joutui etsimään kapulaa niin kovasti nurmikosta että uusittiin suoritus. Toisella kerralla meni niin nappiin kuin vaan voi :)

Paikkamakuu - Otettiin paikkis kun Dina treenasi. Heti alkuun aloitti jo pelleilyn. Karjaisin maahan kun nosti kyynäriään, eikä kauaakaan kun koko neiti oli istumassa. Tästä sai palautetta ja uudelleen maahan. Siinä sitten about 3-4min, pari kertaa kävin palkkaamassa. Oli tosi rauhassa mutta sitten meni lonkalle. Kävin nostamassa ja laittamassa uudelleen maahan, siinä vielä minuutti ja vapautus.

Eteenmeno - Seuruu oli hyvää, ei yhtään porsaillut. Lähti hyvin, pientä epävarmuutta mun silmään mutta eteni silti hienosti.

Luoksetulo - Maahan meno oli ruma ja hidas mutta nyt tuli vauhdilla hyvin eteen! 

Seuruu - Perus kivaa Ekaa taas. Käännöksistä suurin osa tosi kivoja ja muutenkin asenne oli kiva. Eipä oikein mitään moittimista paitsi itselle. Ne samperin nakit sinne taskuun ja älä kehu käännöksistä, ei ihme jos paineistuu kun niitä ei yhtäkkiä tulekkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti