tiistai 28. heinäkuuta 2015

Maanantain agilityssä keskityttiin kontakteihin ja sivussa meillä oli ässän muotoinen kahdeksan hypyn rata.

Ekan kanssa aloitettiin puomilla, lähdössä putki. Targetin kanssa ei mitään ongelmaa mutta kun se on poissa se ei osaa. Vasta nyt heräsin siihen että se ei vaan osaa koko hommaa. Neidillä ei vaan ole mitään hajua siitä asennosta. Joko kaikki jalat on puomilla tai tulee kokonaan pois. Ihan liian aikaiseen ollaan otettu ratoihin mukaan ja tässä lopputulos.
Palattiin sitten Ekan kanssa pikkupuomille ja alettii harjoittelemaa hommaa tarjoamalla, johan alkoi raksuttaa! Istuin sivuttain puomin vieressä, sanoin käskyn ja aina kun osui oikeaan kohtaan niin kauheasti palkkaa naamaan. Piru vie, se alkoi jopa tarjota oikeaa asentoa ja kesti mun liikkeenkin siinä ollessa. Tätä jatketaan nyt jonkin aikaan ja katsotaan mihin suuntaan lähtee menemään.
Kepeillä otettiin alkuun ja loppuun ihan suoria lähtöjä, haettiin vauhtia hommaan ja sitähän irtosi ihan kivasti. Vaikeutettiin taas väärältä puolelta lähetyksiin, hakee oikealle puolelle mutta pari kertaa aloitti väärästä välistä tai jätti jonkun välin menemättä. Joka hiton kerta saatiin yksi onnistunut ja perään epäonnistunut, tavoite oli siis saadaan kaksi onnistunutta putkeen. Tavotteeseen päästiin mutta monen epäonnistumisen jälkeen.
Radalla meillä ei ollut oikeastaan mitään ongelmaa kertaakaan. Eka pisteli menemään ihan kunnolla. Sain vain vinkkejä omaan liikkumiseen, miten voisin nopeauttaa sekä parantaa suoritusta. Kiva perusharjoitus!

2 kommenttia: