maanantai 6. heinäkuuta 2015

Niin onnellinen

Voiko ollakaan onnellisempi, oikeasti! Rankka ilta takana mutta se todellakin kannatti. Me nimittäin kerättiin toinen ALO1 tulos eilen illalla Janakkalasta, ihanalta Riitta Räsäseltä (niin ihanan rento tyyppi että sai kaikki muutkin rentoutumaan).

Virittelin Ekaa vähän kävelyllä leikittämällä pallolla, kierrokset päällä autoon josta sai nähdä kun Fanny pääsi kentälle, kuinka julmia me oltiinkaan pienelle tytölle. Käytiin kivipiiran voimilla vähän kentällä seuraamassa, teki niin hienosti josta taas autoon. Juuri ennen omaa vuoroa Eka autosta, takapalkalla heitsausta (koska hiton eläin söi kaikki 500g kivipiiraa millä oli tarkoituis huijata Ekaa niin että minulla olisi palkka). Luoksepäästävyyteen ja paikalla makuuseen mentäessä Eka haahuili minkä kerkesi mutta omalle vuorolle kulkiessa tuli jo vähän tarkemmin mukana.

Luoksepäästävyys - 10
Paikalla makaaminen - 10
Seuraaminen kytkettynä - 8.5
Seuraaminen taluttimetta - 9
Maahan meno seuraamisen yhteydessä - 8.5
Luoksetulo - 5
Seisominen seuraamisen yhteydessä - 9.5
Estehyppy - 8.5
Kokonaisvaikutus - 8.5

169.5 pistettä saatiin kerättyä ja sillä päästiin kolmannelle sijalle.
Neiti keräsi omistajalleen iltaherkut ;)
Eka teki ihan super kivasti töitä <3 Mä olen niiiiin ylpeä noiden seuruiden pisteistä, kelatkaa, se EI paineistunut käännöksistä WUHUUU. Luoksetulo pissi siihen kun Eka tuijotteli kentän laidalla olevaa tanskandoggia, se heräsi vasta luoksetulo käskyyn joten jouduin antamaan vielä lisäkäskyn ja kehun että tulee perille asti, mielummin niin kuin nollaus. Ja taas perkeleen eläin tuli suoraan sivulle, MIKSI SE TEKEE NOIN!!!!!! Riitta rokotti useassa liikkeessä liian hitaista istumisista/sivulle nousuista (en tiedä yhtään miksi se noin teki, ei meinannut istua perusasentoon jne). Estehypyssä rokotettiin mun sivulla leijuvista käsistä sekä pienestä valumisesta. Kesken suorituksen juteltiin liikkeet läpi ja saatiin oikein hyviä vinkkejä. Ohjaajan täytyy kuulemma opetella kulkemaan pää suorassa, se tulee mukana kyllä ja vaan paremmin! Paikka makuu oli vikana joten se kuumotteli hieman. "Keksiikö se nousemisen ettei vaan saada ykköstä???" mutta ei, kyllä se siellä pysyi vaikka koiria haukkui ja näytti tosi virittyneeltä. Saatiin muiltakin kisaajilta kehuja mm paikkiksesta, liikkeestä seisomisesta ja Ekan tosikkomaisuudesta :D On mulla vaan huippu koira!

5 kommenttia:

  1. Onnea ykköstuloksesta! :)

    Meilläkin joskus ollut kyseinen tuomari ja silloin kyllä nipotti olan takaa siitä, että pidin remmiä koiran vasemmalla puolella. Piti väkisin laittaa käsi (ja remmi) kulkemaan koiran ja minun välissä ;p Jäänyt hyvin mieleen tilanne, kun Raikun kanssa oltiin toista kertaa alokkaassa ja seuraaminen meni aivan harakoille tästä muutoksesta.

    VastaaPoista
  2. Hassua! :D siellä useakin piti koko suorituksen oikeassa kädessä remmiä eikä niistä sanottu.

    VastaaPoista
  3. Jeeeee, onnea! Kyllä te ykkösen ootte ansainneetkin! Ihana toi Ekan luoksetulo "Ai siis sinne vai? Ai nyt vai? Ai ootko nyt ihan varma että mun täytyy tulla sinne?" :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä en kestä, se oli tossa pihalla kuin lumiukko, päälle noin tyylikäs kipitys :D Noo mutta mitä nyt koe olisi ilman yhtä huonoa liikettä ;P

      Poista