sunnuntai 16. elokuuta 2015

Ei ole oikein ollut fiilistä lähteä treenaamaan kun koulu on alkanut ja unet on jäänyt aina siihen kuuteen tuntiin mutta niin sitä mieli muuttuu kun saa uusista treenikirjoista vinkkejä :P

Keskiviikkona me lähdettiin lähikentälle ottamaan noutoja koska palautukset edelleen prakaa. Ja jos joskus ajatteli sinne PK puolelle tai tokon AVOon kisaamaan niin siellä sitä tarvittais.
Alkaa sitä edistystä pikku hiljaa näkyä! Eka nosti vietin taivaisiin, pinkoi niin lujaa kuin jaloista lähti mua kohti vaikka olin passiivinen! Pari kertaa vielä patukalla patoamista ja se riitti siltä erään.

Ei ole kyllä mitään parempaa tunnetta kun tuon eläimen kanssa onnistumiset ja edistymiset! Alkaa viimein tuntua siltä että oon oppinut ohjaamaan tuota varovaista eläintä ja olen osannut pitää hermot kasassa vaikka virheitä on tullut. Tottis vaan on<3
Perjantaina treenattiin Ellan ja Kendin seurassa.

Eka aloitti häiriöidyllä seuruulla. Ella heitteli palloa vieressä ja hihkui. Kaksi kertaa sain huomauttaa kontaktin tiputtamisesta, ihan ensimmäisellä pätkällä ja aika lopussa kun pallo lensi ylhäältä Ekan viereen. Muuten se tekikin ihan hemmetin hienoa työtä! Huomasi kyllä Ekan ilmeestä kuinka on vaikeeta mutta yritti täysillä. Nosti virettä ihan kauheasti häiriköinnistä, meni kauheeksi pomppimiseksi koko seuruu. Sitä se on kyllä tehnyt aina jos on muita koiria kentällä mutta nyt otetaan tää treeniin koska saadaan tarkempaa, varmempaa ja innokkaampaa seuruuta. Palkaksi eteenmeno. Nyt seuruutin pitkää pätkää koska koko koira oli lentoon lähdössä. Ja se meni SUORASSA!! Vaikka katsoi sivuille, se meni SUORASSA!

Tauon jälkeen minuutin paikka istuminen Kendin vieressä. Hienosti jätkä jätti juoksuisen nartun rauhaan vaikka ihan vieressä kököttikin! Ekan katse oli kokoajan mua kohti, eikä vilkuillut yhtään minnekään.

Leikistä sen verran kommenttia että riuhdon häiritsevästi. Pitänee taas alkaa kiinnittää huomiota miten tulee leikitettyä tuota elukkaa.

Lauantaina aksailtiin HSKHlla.

Kentälle oli jäänyt 2-luokan rata joten me päätettiin ottaa siitä pieni pätkä. Ensiksi 1-4, 4-5, 4-8 ja vasta sitten "koko" rata. Luojan kiitos Jessica handlaa tän homman niin sanoi että vältetään virheet kun otetaan pikku osissa.... Ei mennyt sähläämiseksi.
Ensimmäisellä tiputti muurin päällä olevat palaset ja meni kolmosen ohi kun en valssannut tarpeeksi ajoissa. Sen jälkeen ei mitään kauheita virheitä tullut. Ensimmäisellä kokonaisella radalla jätti kepeistä vikan välin ja se uusittiin, ei muuta. Nyt mentiin jo yllättävän lujaa, kepit oli ihan hemmetin hienot!! Eikä 60cm rimat tippunut kertaakaan edes 3esteellä vaikka veti aika tiukaksi, ensimmäistä kertaa noin korkeilla esteillä.

Tauon jälkeen kontakteja,väliin taas pieni tauko ja uudelleen kontakteja puomilla. Ei mitään kummempaa, odotteli Jessicalta kokoajan palkkaa joten pysähtyi aina Jessicaan päin ja joskus tuli yli MUTTA se viimeinen!!!!! Herran jumala miten hieno stoppi!!! Pysähty kuin seinään, ei junnaillut tai mitään. Niiiiiin hieno että siihen jätettiin hymy suin hommat<3


Sunnuntaina tehtiin töitä uusien tuttavuuksien kanssa metsässä.

Eka aloitti ihan hirveällä esineruudulla... Palautti maan pinnalle viime treenistä :P
15x20m ryteikkö, kaksi esinettä (passi ja nuken t-paita).

Heti ensimmäisenä huiteli ihan kauheasti ruudun ulkopuolella. Kutsuin takaisin jolloin nappasi passin mukaan. Sen jälkeen saatiinkin lähettää muutamaan otteeseen että saataisiin t-paita nousemaan. Kyllähän se sen nosti mutta se vauhti. Ihan järrrrkyttävää ravia kokoajan. Heittelin sitten vielä palloa pari kertaa ruutuun että jäisi jotenkin edes siisti mielikuva touhusta.
Jälki olikin semmonen 500m, 10m jana, kuusi keppiä, 40-50min vanhentunut, maasto oli kauheaa ryteikköä, kalliota, polkuja ja koko jälki meni jyrkkää ylämäkeä pitkin.

Janalle lähti hyvin, meni vähän yli mutta kääntyi ja nappasi oikean suunnan. Jälki oli merkattu joten otin taas turhan paljon ohjia käsiin. Pysyttiin kuitenkin kohtuu hyvin jäljellä vaikka se mutkitteli paljon. Nosti vain 3/6, outoa. Vain yhdessä kohdassa huomasin sen tarkentavan keppiä mutta jätti taas kesken!! Pitää oikeasti vaatia se perkeleen tarkennus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti