sunnuntai 9. elokuuta 2015

Kontrollinpuutetta

Tänään korkattiin ensimmäinen Rally-tokokoe Hyvinkäällä.

Aamu oli kuuma joten koira joutui kokoajan olemaan remmissä mukana, kaiken lisäksi olimme ihan loppu päässä suorittamassa rataa joten pelkäsin tuon laamautuvan siitä, onneksi näin ei kuitenkaan ollut!
Pientä lihapullaseuruuta otettiin ennen kehäänmenoa mikä sai stressin aikaan. Neiti yritti joka käännöksessä takaakiertoa.... Pari kertaa annoin palautetta mihin se jäi. Toivottavasti se ei vaan kehässä tee niin.... ei tehnyt, ei!

Ennen kehään menoa haukuttamista ja se oli menoa sitten. Kaikki meni koiran osalta ihan nappiin ja ohjaajakin muisti kohtuu hyvin kaiken! Eka teki kokoajan innokkaasti ja oli täysillä messissä, joten eipä niitä tuloksia tarvinnut enään kauheasti jännitellä.

Lopputulos oli 86/100 eli ALOHYV. -10 askelvirheestä, otin kahden askeleen sijasta kolme sekä 1, 4, 6 ja 13 kylteiltä tuli -1 kontrollinpuutteesta. Maahanmenossa liian ruma käsky, loput todennäköisesti painamisesta, täysin varma en kuitenkaan ole.

4 kommenttia:

  1. Kauniin näköistä suorittamista! :)

    VastaaPoista
  2. Vitsi miten nättiä menoa taas! Mä en kyllä millään ymmärrä noita kontrollivirheitä, vaikka katoin videon useaan kertaan läpi. Meillä oli meinaan sama tuomari ekoissa rally-kisoissa ja saatiin vaan yksi (tämäkin selkeä) kontrollivirhe huonommalla suorituksella. Mut tolla asenteella ja nopeudella teillä on tulevaisuudessa varmasti mahkuja palkintosijoille, kunhan muistaa vaan kaikki hassut säännöt. :D

    VastaaPoista
  3. Neloskyltille mennessä koira ilmeisesti vähän esti sun menoa (painoi) ja siitä tuo -1 kontr. Itse tuossa kyltillä tehtävää tehdessä ei mun silmään ainakaan mitään virhettä tule, mutta tuo lähestyminen kyltille luokitellaan jo nelostehtäväksi, jolloin tuo virhepiste merkittiin siihen. Varmaan noissa muissakin sitten tuomarin silmään oli tuota painamista. Sujuvan näköstä menoa! :)
    - Mimma

    VastaaPoista
  4. Kiitos kaikille! Itsekkin taas tosi tyytyväinen koiran menoon. Tuo seuruu ja kontakti<3

    VastaaPoista