maanantai 3. elokuuta 2015

Kiipeilyhullu

Hikiset aksatreenit taas takana päin.

Eka on haudutellut päässään edellistä kontaktitreeniä ja se tarjoili kauheata vauhtia oikeaa asentoa!!! Sille ei tarvinnut sanoa yhtään mitään, se vaan tarjoili namien toivossa sitä. Mitä ihmettä!  Kun neiti vapautettiin palkalle se pikaisesti otti taas asennon josta ropisi palkkaa taas kamalat kasat. Harjoiteltiin samaa myös Alla missä tuli herkemmin reippaamman vauhdin takia kokonaan alas mutta tajusi se siihenkin tarjota nättejä 2on2offeja.
 

Kepit kulki targetin kanssa tosi hienosti. Pari kertaa otti väärän välin kun lähetin väärältä puolelta mutta siihen se jäi, muuten saatiin nappi suorituksia. Lelun kanssa oli vähän enemmän hakemista, mikä lie aivopieru? Oikealta puolelta lähetykset oli paljon vaikeampia Ekan mielestä, se aloitti tosi herkästi toisesta välistä ja jätti pari kertaa jonkun menemättä. Huhhu! Loppuun onneksi saatiin vielä mieli nousemaan ja oikeista väleistä menemään.
Rata olikin ihan hitoksen vaikea vaikka ajattelin siitä suoriutua helposti puhtaana :D

No ensimmäinen rata oli täysi katasrofi. Ohjasin tosi huonosti. Ohitti 4esteen, sitten hyppelin jotenkin hassusti Ekan edestä eikä neiti sujahtanutkaan 5putkeen. Vielä meidän pelleily jatkui kun Eka EI halunnut hypätä 6estettä vaan hän halusi ehdottomasti mennä keinulle. No menkööt, sekin kun oli vaihtoehto mutta meillä ei kontaktit toimi.... Aalla huonot kontatit ofc ja loppu menikin puhtaasti.

Seuraavilla kolmella radalla Eka päätti edelleen mennä sinne keinulle. Aan kontaktit huonoja. 9esteelle ei vaan mennyt, kiersi takaa mutta syynä se että olin itse tosi lähellä estettä, koira olisi tarvinnut enemmän tilaa. Taisi meillä tippua yhdellä kerralla myös 3esteen rima.

Viides rata oli se paras, puhdasrata. Keinu otettiin pois häiritsemästä mutta neiti kun halusi kiipeilemään, niin meinasi juosta Aalle sain sen onneksi karjastua hypylle. Nyt annoin 9esteellä tilaa ja se näkyi heti onnistumisena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti