lauantai 7. marraskuuta 2015

Käytiin eilen Sonjan ja Figon kanssa tottistelemassa viilarissa kun vihdoin pääsi valoisaan aikaan treenaamaan. Lisäksi meidän kapula lähtee huomenna kuukaudeksi tuunaukseen niin oli pakko päästä korjaamaan niitä noutoja.

Aloitettiin hyppy ja estenoudoilla. Ja jeeeeeee ei yhtään kiertoa, ei kieltoa eikä kapulan tiputtamista. Neiti kiipesi ja hyppäsi näppärästi joka kerralla. Pari palautusta otettiin loppuun kun piti pari kertaa niiin hennolla otteella. Eteen tuonnit oli nättejä. Huomaa että itse tulee herkemmäksi tommosen herkkiksen kanssa ja alkaa pelkäämään joitakin liikkeitä, aika turhaa nähtävästi.

Seuruussa otettiin taas täyskäännöksiä ja käännöksiä. Tasan kerran pää laski täyskäännöksessä ja noin kymmenessä muussa pää pysyi ylhäällä. Juoksu ja hidas seuruu ihan ok. Edisti taas oikein mukavasti.

Lopussa taas eteenmeno ja Figon kanssa hurrrrjat rallit.

4 kommenttia:

  1. Tosi hienosti menee! Miten seuruusta sais tommosen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ikinä osannu haaveilla että mun koira tekis tommosta seuruuta ja nyt se tekee, vielä kun ton edistämisen sais pois. Mähän aluksi opetin ihan seuraamisen paikan, sitten alkoi pk puoli kiinnostamaan ja aloin imuttelemaan, pikku hiljaa kättä ylemmäs ja kainaloon lelu. Tehtiin tosi paljon lyhyitä lelupalkka seuruita, alko kuitenkin poikittamaan ja edistämään hurjasti. Viime keväänä alettiin keskittymään tekniikkaan namilla ja sillä linjalla mennään vieläkin, se nostattaa tota ihan yhtälailla kuin lelukin niin edistäminen on palannut. :D Tehty siis aikalailla kaikenlaista tässä välissä.

      Poista
  2. Miten oot lähteny tekemään noita hyppynoutoja? Meidän pitäis työstää niitäkin, ei olla edes aloitettu kuin tuota umpihyppyä vähän normi tokohypystä korkeempana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me aloitettiin ihan sillä että juostiin yhdessä edes takas hypyllä, erilaisilla korkeuksilla Sitten kun sujui niin otettiin lelu kehiin, kunnon heitsaus, lelun heitto ja koiran lähetys. Toisella lelulla taputtelin estettä ja kehuin niin tajusi tulla hypyn kautta. Pikku hiljaa kaikki avut pois niin hyppäsi sitten patukan kanssa ja sitä tehtiin jonkin aikaan kunnes otettiin vaan noutokapula treeneihin ja valmista :D

      Poista