tiistai 3. marraskuuta 2015

Käytiin tekemässä hepulitokot eilen kahdestaan neidin kanssa. Tyyppi kävi pikkasen kierroksilla, aina palkan saatua kaaaamaaaalat hepulit, liikkeisiin onneksi jaksoi keskittyä.

Aloitettiin taas ruudulla, tällä kertaa ruudussa oli lelu valmiina. Sinne se tykitti varmasti ja meni vielä maahan palkan luona!! Se alkaa siis oikeasti tajuta homman jujun. Taitaa meitä odotella kuun lopussa tokokoe. Pari merkin kiertoa, palkkaan sai hyökätä, eipä tässä edelleenkään mitään kummempaa. Mitä nyt alkuun juoksi käskyn saatua sohvan luokse (kyllä, joku oli kantanut kentälle iiihanan sohvan). Otettiin loppuun pari suoraa lyhyttä seuruu pätkää ja yksi täyskäännös. Ihan ok, asenne ainakin kunnossa. Oon kuitenkin unohtanut hehkuttaa meidän peruasennosta mutta siitä on tullut vihdoinkin siisti juttu Ekalle! Se tulee aina innokkaasti sivulle ja sillä on just semmonen ilme että "nyt lisää käskyjä tai palkkaa!!!"


Tänään käytiin kentällä taas porukalla (oli legoa, vekkiä, oraa ja reniä) tokoilemassa.

Eka aloitti taas yllättäen valmiilla ruudulla. Lähtee hyvin mutta heti kun palkka puuttuu ja on palkkaaja niin lähtee reunoille, tästä lähtien mä palkkaan sen pääasiassa. Tehdään myös useammin oikean paikan hakua mitä harjoiteltiin (videon alussa pari pätkää) nyt ekaa kertaa. Hyvin hakee kyllä, mitä välillä nyt lähtee kartioiden luokse pyörimään. Jatkettiin jäävillä, ajattelin hoitaa ne nopealla kertauksella pois alta mutta eihän se ikinä mene niin kuin ajattelee. Neiti ei millään suostunut istumaan seisomisessa... Montakohan kertaa sain käskeä sen uudelleen istumaan. Seisomisessa ja maahanmenossa ei mitään ongelmaa. Kaukotkin oli kauhean nihkeät. Tarvitsi kahteen kertaan toisen käskyn maasta istumiseen, seisomisesta istumaan liikutti takajalkoja jota ei normaalisti tee jne. Mutta lopulta saatiin niihinkin se oikea tekniikka mitä normaalisti kotona esittää.


ps. Ihan mieletöntä, teitä on jo sata!

2 kommenttia:

  1. Kylläpä Eka ampaisee ruutuun vauhdilla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on sen mielestä niiiiiin siistiä :D Tärisee ja nykii sivulla... että joo.

      Poista