sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Käytiin taas juoksemassa aksaepiksissä kolmen startin verran ja kyllä taas muistui mieleen miksi me ei olla hetkeen oltu virallisissa kisoissa.

Ensimmäinen rata lähti hyvin käyntiin mutta 9esteellä valssasin liian myöhään jolloin Eka tuli esteestä ohi, keinulla on nyt pelleillyt useampaan kertaan tekemällä pieniä lentokeinuja joten tänään päätin siihen puuttua, 16putken päästä mentiin ohi kun ohjaaja ei osannut ilmoittaa ajoissa tiukasti ja loppusuoralla mentiin renkaan ali mikä johtuu siitä ettei Eka kestä renkaalla vedätystä - tulee kiire ottaa mut kiinni. Mutta miten hienot kepit neiti teki!

Toisella radalla jouduttiin heti alkuun uusimaan kepit kun Eka lähti taas omia aikojaan kepeiltä pois ja sitten loppusuoralla ei kestänyt taaskaan renkaalla vedätystä niin meni pariinkin kertaan ali. Voi Eka nyt!

Kolmannen startin päätin ottaa vielä renkaan takia mutta se ei ollut erityisen fiksu veto. Jouduttiin uusia kepit kolmeen kertaan kun Eka juoksi aina lopusta ulos. Kaivoin sitten namit esiin ja Eka sai tehdä kahdet kepit palkattuna (hienot!). Juostiin kepeiltä suorinta tietä 16 putkeen ja tehtiin loppusuora ja johan se rengaskin toimi!

Oli kiva nähdä pitkästä aikaa kisakavereita joten kyllä siinä vierähti helposti reilu neljä tuntia, etenkin herkku tarjoilulla. Seuraavat kisailut taitanee sitten olla ulkokentillä.

5 kommenttia:

  1. En näe vedätystä renkaalla? Näyttää siltä, että vaatii vaan vahvistusta kyseiselle esteelle. Yritä hillitä turhautumisesi kuulumista sun äänessä, se kuuluu ja näkyy todella selvästi mikä hermostuttaa koiraa. Luontevuutta lisää, enemmän sellasta hakuna matata -meininkiä. Paljon hyvän mielen treeniä, jossa kontrollointi nollassa ja hauskuus pääroolissa, sillä tulee sitä vauhtia. Itsenäisen työskentelyn vahvistusta lähettämällä koiraa itekseen erikoisesteille niin sillä sitä varmuutta. Hyvä siitä tulee!

    VastaaPoista
  2. Rengastreeniä vaan, niin kyllä jää mieleen sitten pidemmäksikin aikaa :) Mä en lähtisi uusimaan noita esteistä ohitulemisia jne varsinkin jos ne on ihan omia mokia, koiran vire vaan laskee ja latistaa sitä tekemisen iloa :) Kepit oli kyllä kivat, ohjureilla kun tekisi kunnon hetsaustreeniä niin saisi varmasti ripeyttä ja rytmityksen kohdilleen Ekalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä uusin ne joissain tilanteissa ja vaan sen takia koska tiedän että se menee muuten seuraavalla kerralla kans ohi :D kepeille ei tarvii kun etupalkan niin meininki on ihan eri, me ei vaan olla oukein päästy ylläpitämään mitään treenien vähyyden takia mutta eipä se mua haittaa ^_^

      Poista
  3. Mietein tuota keppien käskytystä, monia koiria saattaa haitata ja sekottaa, jos ohjaaja hokee käskyä koko ajan tai paljon. Uusisin itse rengasta edeltävältä hypyltä tai vain pelkän renkaan, mutta kukin tavallaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä taas keppien hokeminen/kehuminen toiminut paremmin kun vaan yhden käskyn antaminen. Tekee varmemmin :)

      Poista