lauantai 9. huhtikuuta 2016

Voi vitsit miten kiva kisapäivä meillä on taas takana, edellisestä tuntuu olevan niin pitkä aika. Ei ole ollut aksakisoja, rally tai tokokokeita joten on ollut aika tylsiä viikonloppuj, toivottavasti se taas muuttuu kun kesä tulee ainakin toiveissa olisi rämpiä se avoinluokka läpi ja käydä jälkikokeessa, aksakisoihinkin pitäisi päästä useammin jos halutaan kakkosista päästä joskus kolmosiin.

Käytiin tosiaan agilityepiksissä juoksemassa kaksi starttia. Samalla nautittiin buffan antimista, käytiin valokuvauttamassa neidin pärstä ja pidettiin seuraa nahkacollie neideille Myylle ja Minnille.

Ensimmäinen rata oli ihan ok mutta hylly tuli tuolta A - putki erottelusta kun en osannut ohjata loppuun mikä johti siihen että Eka alkoi epäröidä että mikä putken pää vai oliko kenties A-este, valitsi väärän putken pään ja mulla hajosi pakka niin ohjasin seuraavan esteen väärinpäin, mit pienestä! Lppusuorakin uusittii kolme kertaa kun minä en jostain kumman syystä osannut yhtään hidastaa Ekan tahtia ja ilmoittaa putkesta ajoissa mutta onneksi tää oli Ekan mielestä vain kivaa :D
Toinen rata oli hieno! Harmittaa ihan vietävästi toi mun moka A - putki erottelun luona. Ohjasin putkeen hyvin mutta unohdin sitten seuraavan esteen, ohjasin "väärältä" puolelta ja käännös levähti niin että kävi ylimääräisellä hypyllä joten hylly linjalla jatkettiin.
Mutta kattokaa, se otti kaikki kontaktit ja teki kepit alusta loppuun oikein!! En olisi ihan heti uskonut ettei mokata niissä tänään kertaakaan, ne kun tuntuu olevan nyt meille kisoissa kompastuskivi. Mutta Eka hoitaa kun vaaditaan :)

2 kommenttia:

  1. Ekalla on niin hyvä fiilis ja vitsi miten hienot kepit se nyt tekee! Oot kyllä saanu siihen ihan hullun hyvin draivia. Ja sanosin et aina miellummin eka tota intoo ja sit vasta sitä kontrollia. Tildallaki vähä kontrolli aina hukassa mutta oon ajatellu nii et ku ei ykkösissä sellasia juurikaan tarvi, nii tehään eka sitä intoo ja vauhtia. Kontrollista keritään nillittää myöhemminki :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Eka on saanut kyl huimasti draivia jos vertaa ekoja kisoihin näihin uusiin videoihin. Se on ehkä tajunnut että aksassa vedetään täysin rinnoin eikä nipoteta niin kuin tokossa. Tosin osaa se nopeamminkin tehdä kuten kepit mutta kunhan tekee ja sillä on kivaa niin se riittää. :) Ekalla on nälkä kasvanut syödessään.

      Poista