torstai 17. heinäkuuta 2014

Hyttysiä siellä, hyttysiä täällä

Varautukaa, nyt tulee paaljon kuvia... 

7.7 meni Ciran kanssa lenkkeillen 'pitkästä' aikaan.


8.7 meidän ilta meni hyvin prutskilla riehuessa, meikäläinen kahlaili ja Eka ui sekä sukenteli. Jossain vaiheessa seuraan liittyi nuori saku narttu sekä super upea mastiffi uros, tuosta virtahevosta tuli Ekalle mieluinen uimakaveri, oli jätkä niin lapanen Ekaa kohtaa :)
9.7 Auto starttasi aikaiseen aamulla jolloin ajeltiin Polvijärvelle mökkeilemään, 7tuntia autossa ei mitään parasta. Pysähdyksellä, eläinkaupassa poiketen hain Ekan K9 valjaisiin workaholic tekstillä olevat tarrat, aika päheet ;)
Perillä ollessa neiti sai jälkiliinan kaulaan ja lähdettiin lenkkeilemään teille, liina siksi että saan hallittua paremmin kun luoksari on vähän... surkeassa kunnossa.
10.7 pelailtiin niin frisbeellä, dummyllä kuin futispallolla, mikä sen parempaa muutenkaan kun pihassa on oma lammikko missä uida!
Päivällä käytiin ehkä semmonen kilsan juoksulenkki jossa Eka sai totutella että juoksee edellä ja on nää valjaat päällä, hyvin piti loppumatkasta jo laukan päällä! 
Illalla otettiin merkkaustreeniä ja sen päässä on alkanut raksuttamaan hyvin! Eka tajusi koko homman, aina kun jotain on eessä sen eteen mennään makaamaan, siis kun tehdään töitä. Hieno kakru :) Sekä otettiin me seuruuta, imutuksella aloitettiin ja sitten käsi vekka, vihdoin näin vähän kehitystä koska jalat lenteli ilman namia suussa.
11.7 Koira nautti lisää mökkipäivistä, jatkettiin pelailuita, kävelyitä sekä uimisia. Ruokapöydän vieressä vahtiminen oli kivaa, Ekan mielestä. Neiti sai myös uuden lelun (sekä luita ja nameja), tuon oranssin mutta se upposi veteen jo ensimmäisen 10minuutin aikana... huoh.
12.7 samaa meininkiä, käytiin 'vaarilla' jossa koirat odottelivat häkissä ettei kanat pääse parempiin suihin.
Samalla otettiin nurtsilla esineruutu, mulla oli vain ponnari mukana joten talloin ruudun talon toiselle puolelle ettei neiti näe ja tiputin ponnarin jonnekkin, ei tainnut mennä kun reilu minuutti niin neiti tuli se suussa luokse, taitava!
13.7 Lähdettiin Kolille katsomaan niiin upeita maisemia, tarkotus oli ensin että Lennu & Anni tulee mukaan moikkaamaan meitä mutta auton takia ei päässyt mikä harmitti kyllä. Katseltiin sitten maisemia, kuvattiin, tutkittiin pikkuisesti paikkoja ja sitä rataa.
ps. Eka täytti jo 8kk!!
14.7 Käveltiin paahteessa metsän läpi jonnekkin joelle missä pääsi Eka hyvin uimaan pieneen virtaukseen, alkuun isot kivet vähän jännitti mutta sitten mentiinkin jo kunnolla. Lopuun veti kunnon onnen hepulit, kieri ja juoksenteli, meinasipa tipahtaa veteen vauhdissaan.
15.7 Otettiin kapulatreeniä pihassa, leikittämällä ja heittelyä mistä aina rallittelua että pidetään vauhtia päällä, ongelmitta veti.
Illemmalla ajeltiin järvelle jossa tyttö pääsi hyvin uimaan, tunti sielä meni ja koko aika oltiin vedessä, oppihan se hyppäämään laituriltakin muttei kovin lennokkaasti vaan sillein molskis, kyllä se vielä oppii.
Eilen sitten oltiinkin lähdössä kotia kohti kunnes matka tyssäsi siihen että auton rengas oli rikki, onneksi oli normaali rengas matkassa mukana joten päästiin lähtemään kotia kohti, taas 7tunnin matka mikä oli onneksi viileä ja oli mukava istuskella. Nyt ollaankin sitten vain kotona, vihdoin!

Tosiaan kummatkin meistä on itikan pistoksia täynnä, treenattiin suunnilleen joka päivä vähän jotain pientä mm eteentuloja, sivulletuloja, seuruuta, ruutua, paikkaa ja liikkeestä seis sekä maahan. Tyttö on vetäny super hyvin niin palkalla kuin ilman, sivulletulossa en enään avita ja koko aikana tasan kaksi korjasin, liikkeestä seis ja maahan tarvii PALJON treeniä, niitä ei saa unohta, jne.


5 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia!

  Oletko opettanut Ekan uimaan/leikkimään vedessä vai onko se luonnostaan vesihirmu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :')
   Varmasti osittain kumpaakin, Eka on aina tykännyt kahlailla mahaan asti mutta ei ole uskaltanut lähteä sitten pidemmälle paitsi kun olen sen valjaista sen sinnet auttanut semmoset kaksi-kolme kertaa niin sen jälkeen se on mennyt aina, tosin toiset koirat mukana on vähän semmonen jolloin Eka pelkää lähteä mukaan ellen ole auttanut sitä sinne. :)

   Poista
 2. Nuo vetovaljaat näyttää aivan väärän kokoiselta. Tuo yksi remmi näyttää menevän lähes kokonaan ellei jopa kokonaan kylkiluiden taakse ja painaa näin vatsaa.

  VastaaPoista
 3. Mua siis todellakin saa helppiä noiden valjaiden kokojen kanssa mutta tosiaan valjaat on Emman ja Eka kun on vielä pikkuruipelo, eikä se saa vetää kuin niin että mennään suunnilleen samaa tahtia itse vain takana ja että remmi on jotenkin kireenä joten totutellaan menoon :D

  VastaaPoista
 4. Ihania kesäisiä kuvia ja tuo Ekan poseraus se on upea! Iso tyttö jo! Kiva uus ulkoasukin teillä :)

  VastaaPoista