lauantai 18. heinäkuuta 2015

Helvetin siistiä

Kannatti kyllä ajella pari tuntia Hämeenlinnaan tokoilemaan!

Sain itse rauhottua paikalla mokkapalaa mussuttaen ja AVO luokkaa tuijottaen. Nähtiin ihan super hienoja suorituksia mille oli jopa pakko taputtaa, ihan super magee riiseni näytti kaikille!

Startattiin Ekan kanssa kuudentena eli toisessa paikkiksessa. Kehään mennessä Eka oli niiin virittynyt että ei mitään rajaa. Se nousi Ekaa kertaa ikinä luoksepäästävyydessä kun sitä rapsuteltiin, tämän jälkeen se räyhäsi mulle joten pienoinen stressi pääsi pintaan paikkiksessa, nouseeko se!? Varsinkin kun yksi koira lähti omistajan perään ja toinen vikisi. Kunnon "PAIKKA" tehosi eikä se sieltä mihinkään lähtenyt.
Yksilövuoroon mennessä samat fiilikset, neiti räyhäsi mulle kunnolla ennen kehään menoa. Kehässä Eka vetikin ihan helvetin hienolla fiiliksellä! Suoritus ei laimeentunut mun makuun yhtään, se oli kokoajan ihan innoissaan ja menossa. Siis niin magee fiilis, vihdoin me tehdään kuin treenissä oltaisiin! Sanomista kumminkin sain vinoon kävelystä, koiran painamisen takia. Luoksetulossa liian pitkästä "Ekaaaa" käskystä ja tuo törmäys... ei elämä... tuossa oli jo pakko nauraa :D Mutta se ei paineistunut ja tuli eteen, pääasia! Siis niin hieno fiilis että huhhu. Me tehtiin se!

Luoksepäästävyys - 10
Paikalla makaaminen - 10
Seuraaminen kytkettynä - 9
Seuraaminen taluttimetta - 8
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä - 8.5
Luoksetulo - 7
Seuraaminen seisomisen yhteydessä - 9
Estehyppy - 9.5
Kokonaisvaikutus - 8

Yhteensä siis 173pistettä eli ALO1 ja TK1.
Tuomarina Ossi Harjula. Rento tyyppi mutta suurin osa sai ihan super hyviä pisteitä, ihan järkyttävillä suorituksilla....

10 kommenttia:

  1. Onnea koularista! Se on kyllä niin magea fiilis kun jännityksen jälkeen huomaa kehässä että hitto tämähän toimii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se fiilis on niin kiva, miettii aina kehän jälkeen miksi tätä edes jännittää :D

      Poista
  2. Onnea!:) Hauska toi törmäys.:D Elsalla oli alokkaas usein luoksaris sivulletulo sellaisella pompulla, pomppas reiteen. Siitä kans sakotettiin ihan reilusti, saa nähdä onko nyt uusien sääntöjen avossa samaa ongelmaa.:P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuomari sanoikin että onneksi en omista kasseja, muuten ei olisi naurattanut... :D

      Poista
  3. Luoksari ja sun heilahdus. :'''DDD Mut ONNEA, hieno suoritus! :)

    VastaaPoista
  4. Paljon onnea!! Loistava suoritus! :)

    VastaaPoista
  5. Onnea! Me ollaan tehty vähän samanlainen luoksari kisoissa sillä erotuksella että koira tuli sivulle ja mä heiluin sivusuunnassa :D Ei kyllä ihan noin voimalla törmänny ja saatiin kuitenki 9,5 pistettä mun heilumisesta huolimatta. Ei tullut valitettavasti videole, mutta ainakin itsestä tuntu että heiluin kuin heinäseiväs :

    VastaaPoista
  6. Tyylikäs luoksetulo, onnea koularista! :-D

    VastaaPoista