perjantai 8. joulukuuta 2017

Siis tää blogi ei sisällä muuta kuin tylsää höpötystä agilitystä mutta eipä me olla muutakaan tehty mistä olisi voinut kirjoittaa.

Ostin meille Ekan kanssa kolmen kerran paikan ohjattuihin agilitytreeneihin kun henkilö x ei niihin pääsekään ja nyt maanantaina oli ensimmäinen treeni kerta.

Treenattiin valsseja ja leikkauksia pään sekaisin pistävällä pikku radalla.
Alkutreenistä ei jäänyt kauheen hyvä fiilis - Eka oli vähän puhki kepeistä ja mä sohin käsilläni ihan kaikkialle ja se näkyi siinä että koira meni ihan vääriin paikkoihin. Seuraavalla kierroksella oltiin kummatkin vähän enemmän mukana ja onnistuin tekemään ihan nättejäkin leikkauksia mutta viimeisenä kun kokeiltiin koko rataa (mikä kyllä meni puhtaasti) niin olin törkeän myöhässä kaikkialta ja Eka joutui korjailla mun virheitä paljon. Yksi rimakin pudotettiin liian myöhäisellä ja tiukalla jarrulla.


Lisäksi omatoimisesti treenattiin keppejä kujakepeillä. Tehtiin juuri sitä mitä Maiju suositteli eli keppien loppupää oli auki ja siitä pääsi vain juoksemaan läpi. Eka oli alkuun ihan että mistä menen minne mutta tajusi sen äkkiä että pallo lentää joten menen kovaa.

1 kommentti:

  1. Teijän tekeminen näyttää paljon paremmalta verrattuna siihen aikaan, ennen kuin blogi jäi tauolle. :)

    VastaaPoista