sunnuntai 19. tammikuuta 2014



Eilen käytiin ihanassa pakkassäässä Hakunilan pellolla vähän kävelemässä, matka kävellen ja bussissa meni helposti koska pentu matkusti omassa laukussani missä kyllä viihtyikin (nukkui sielä, omg eläinrääkkäyst!!1) Tarkoitus alunperin oli tavata Ilo ja hänen omistajansa mutta olimme menneet eri puistoihin joten se jäi, nyt nähdäänkin tiistaina toivonmukaan onnistuneesti :hih: Joten käppäiltiin vähän sielätäällä ja lähdettiin takaisin kotiin.


Nomnom Eka tykkäsi (brit junnua, broilerin sydäntä, nutrolinia)!

Koirien yhteiselo alkaa näyttää jo hyvältä...



Ekapa keksi eilen illalla kun pikkusisko tiputti kuppiin nameja (siksi vesi likaista) että veteen puhaltaminen on kivaa!


Otettiin myös vähän kapulan pito treeniä eilen (kapulana toimii pieni pikkuvelin leegojutska, tosi hyvä tähän touhuun!) sekä kontakteja, EI käskyä ym. Video sisältää hömppäystä siis :coffee:

BLOGGER EI SUOSTU LAITTAMAAN KAIKKIA VIDEOITA JA NE VÄLILLÄ KATOAA, TÄSTÄ VIDEOON. 

Illalla myös rauhoituttua harjoiteltiin kyljellä oloa ja "hierontaa" missä sivelin koiraa ympäriinsä. Hienosti se siinä nautiskeli ja välillä sai namia nassuun. Sekä kynnet leikattiin mikä onnistui paremmin kuin viimeksi, aina yhden kynnen jälkee saa tassun itselleen ja namia nassuun, sitten tutkittiin vielä korvat ja katottiin hampaat. Hienosti kyllä antaa tehdä mitä vain!

Meinasin myös hehkuttaa ettei pentu ole pissannut tai kakannut tänään sisälle mutta illalla sitten... :murri:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti