keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Halvallakin saa


 Se on muodikas neiti, käyttää jo taidogas mittapantaa, iha huippu ihku! :wink:


Tänään Eka pääsi mukaan malmille viemään posteja mikä oli rankkaa omille käsille. Samalla poikettiin mustissa&mirrissä punnitsemassa neiti mikä painoi jo 4.4kiloa, pieni vaiko iso? Jaa-a jotkut sanovat normaaliksi jotkut pieneksi. M&Mssä Eka sai myös myyjiltä paaljon ihailuja ja nameja, mikä oli ihanaa ahneelle pennulle :nauru:
Bussimatkat meni kivasti, ekana itki vähän ja tulomatkalla nukkui sikeästi. On se kyllä kiva kun on helppo pentu (ei pitäisi sanoa vielä mitään...)


Koulussa tänään teinkin Ekan käyttämättömästä pienestä pyyhkeestä saalislelun lisäämällä siihen piiitkän joustavan narun kahvalla, tuommoisesta mikrokuitukäsineestä patukan lisäämällä myös joustavan lyhyen kahvan ja innostuttiin myös Anninan kanssa tekemään narulelu.
Ensi kerralla me voitaisiinkin kokeilla tätä vaikuttaa tosi kivalta, vielä korvataan perus tennispallo vinkuvalla.
Tosiaan me suositellaan kokeilemaan näitä halpoja leluja mistä varmasti osa ainakin dikkaa, eikä ole vaikeita edes tehdä!
Tuo mikrokuitupatukka on Ekan mielestä ihan huippu, alla todiste! :peukku:


Tänään lähti myös maksu meidän tokokurssista mikä alkaakin parin viikon päästä, huomenna myös tilataan tokoon tavarat vihdoinkin! :jjei:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti