tiistai 7. tammikuuta 2014

Eilen oltiin sitten kahdelta ojangossa katsomassa Koivukylän koiraharrastajien järjestämiä agilitykisoja.


Sisään päästyä etsimme meille oman nurkan missä sitten koirat saivat vähän tutustua paikkaan mikä yltyi neitien hurrrjaan leikkiin mikä näytti tältä...


Leikin jälkeen otettiin pientä leikkiä, istumista tms kun niin kivasti häiriötä oli minkä jälkeen neiti meni unille peitolleen. Tunti siinä taisi mennä kunnes Eka virkosi ja lähdettiin kuvaamaan tytöt, eli siis paikan päällä oli ammattikuvaaja. Olin tooodella varma ettei Eka pysyisi siinä matalalla tasolla tai korin sisällä mutta kyllä se pysyi ja kattoi hienosti, saatiin tosi kivoja kuviakin mitä odotellaan perjantaiksi. Kuvausten jälkeen lähdettiin harjoittelu kentälle koittamaan putkia ja siivekkeiden läpi juoksua. Yhden siivekkeen läpi juostiin ja kaksi kertaa mentiin putkesta, ilman mitään kummempaa jännitystä ei edes ekalla kerralla tullut vain suoraan käveli tutkistellen putkesta, on se pätevä ja rohkea!


Siitä sitten vain lähdettiin hakemaan tavarat, mentiin ulkokentälle missä pennut pääsivät juoksemaan kunnes Ekalle riitti seura niin otettiin leikkiä ja liikkeitä, kaikki meni taas niinkuin kotonakin. Kyyti saapuikin jo vartin päästä niin päästiin kotiin pennun kanssa nukkumaan.

Iltalenkki kyllä meni vähän penkin alle kun tuo roikkui Emma perässä, sai juosta karkuun miljoonat kerrat milloin pentu tuli kiireellä, matkalla myös tavattiin pari ihmistä keiden luo tuo vaan änkesi kunnes lähdin karkuun..




Oli sielä myös Ekan rotuisiakin tykittämässä... 

Tänään alkoikin sitten meidän arki ja pentu sai jäädä äidin kanssa kotiin kun minä olin koulussa, hienosti oli kuusi tuntia mutta huomenna olisi kahdeksan tuntia ja pikkuveli heittää ulos, samoin lähden loppuviikoksi isälle mutta päivät vietän pennun seurassa... vähän pelottaa kyllä. 

Viime yö meni kyllä uber hienosti neidillä ei nimittäin ollut tullut yhtiäkään pissoja sisälle! Edistystä. 


Mutta ollaan me leikattu kynnet, leikitty, temppuiltu, syöty, nukuttu, käyty pissalla monet kerrat.


Eka sai myös käyttöönsä vihdoin hienon solkipantansa nimilaatalla kun on nyt sopivan kokoinen pienimmillään. Tullessaan oli liiian iso joten on se vauva kasvanut! Säkääkin tullut lisää reilut kolme senttiä.. hui.

Tosiaan me lähdetään ulos vähän pidemmälle leikkimään heipat siis!

11 kommenttia:

  1. Kannattaa varoa noin pienen ja rokottamattoman pennun kanssa noin koiratäyteisiä paikkoja. Kennelyskää on liikkeellä ja pienelle pennulle se on aika raskas tauti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, toivottavasti kukaan ei kisoihin tuo sitä omaavaa koiraa... Siksi pyritään pysymään koiraisissa paikoissa missä (toivonmukaan) on viisaampaa porukkaa kuin joissain puistoissa tms :)

      Poista
    2. Valitettavasti kennelyskä saattaa myös olla oireeton, joten omistaja ei sitä välttämättä huomaa.

      Poista
  2. Kyllä agilitykisoissa vaan valitettavasti on todella runsaasti kennelyskää liikkeellä. Yleensä aina tähän aikaan seuroissa on paljon koiria yskän kourissa ja niin on tänäkin vuonna monessa seurassa. Ei siis ihan järkevin paikka viedä noin pikkupentua.

    Katsoin muuten teidän kalenteria niin ette te Ekan kanssa pääse PetExpon pentunäyttelyyn?
    Eka ei ehdi täyttämään 5kk.

    Onko Eka muuten jo kerännyt painoa? Katsoin vaan, että kasiviikkosena se on ollut ihan kauhean pieni mitä nyt vertaa tuttujen kasvattajien pentuihin. Söpö se on silti kuin mikä, minicollie :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, no pysytään siis niistä varmaan vähän erossa.

      Mun laskelmien mukaan Eka on tuolloin reilu 5kk kylläkin o.o

      Se oli 7viikkosena tuon 3.5kg, tänään on 8viikkoinen muttei olla vielä punnittu mutta kasvanut on :)

      Poista
  3. Eka täyttää 5kk vasta 13.4 ja kerta toi näyttely on 12.4 niin teillä jää ikä yhdestä päivästä kiinni :l

    Koirien ikä lasketaan kuukausissa. Eka on syntynyt 13.11 joten se oli 1kk 13.12, 2kk 13.1, 3kk 13.2, 4kk 13.3 ja 5kk 13.4.

    Aika huono tuuri, kun jää noin pienestä kiinni...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos et tahdo uskoa tällästä randomia niin mene vaikka showlinkin netti-ilmoon ja laita Ekan rekisterinumero. Ei pysty ilmoomaan - koira liian nuori.

      Poista
    2. Nämä muuten menee ikävästä näillä loppuvuoden pennuilla, kun Rauhakin täyttää 12 viikkoa 22.1.2014, mutta 3 kk se on virallisesti vasta 30.1.2014. :D
      Ja kiva tämä Ekan "treeniblogi". Mä voin vertailla missä siellä ollaan menossa. :)

      Poista
    3. Kenzo: voihan hiton hitto, ärsyttää. Vain yhdestä päivästä kiinni, niin mun tuuria... :/

      Sanna: No niinpä! Heh, niinpä mäkin oon tähän mennessä vertaillu meitä teihin.. :D

      Poista