torstai 16. tammikuuta 2014

Sotasuunnitelma pakkasia vastaan

Oi kyllä, semmoinen oli pakko suunnitella nimittäin tuo nahkalapsi tärisee halppis villapaita päällä eikä halua kauaa ulkona viipottaa vaikka jaksaisikin. Kehittelin Emman vanhasta (omatekemästä) manttelista Ekalle manttelin, leikkasin noin kolkyt senttiä pituutta, kaulasta reilu kymmenen senttiä ja sitä rataa. Kaulaan tuli leikkauksen takia reikä joten siihen vedin saksilla reijät ja kuminauhan, mahasta se pysyy vaaleanpunaisella kangaspätkällä ja johan pysyy menossa mukana. Alla viellä lämmittää tuo villapaita, ei muuten tärissy pikkukakara lenkillä, juoksenteli edellä innokkaasti, jee! :rokrok:


 Näyttää kauheen pitkältä kun tuo on semmone liukumäkiselkä


Ja jäljelle saa nauraa, vedin vain pikapikaa saksilla niksnaks mutta kakara ainakin pysyy lämpimänä, tosin rönttöroopen näköisenä vaaleanpunaisena pilkkuna:denti:

5 kommenttia:

  1. Pääsi pieni naurahdus kun näin kuvat... :D Mutta ihan loistava keksintö toi takki!
    Mä oon just miettinyt pääni puhki et millä ihmeellä pidän tän pikkupennun lämpimänä ulkona... :D pitää vissiin kattoa mitä kaapeista löytyy et jos kehittelis jonkun viritelmän sillekkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mä kun niin pihi olen etten viitsi uutta kaupasta hakea mutta jos tämmöstä ei keksis niin olisi kyllä pakko :p talvi ja pentu ei ole kiva yhdistelmä varsinkaa jos ei osaa itse ommella.. :D

      Poista
  2. Ihana! :D Ei sen niin väliä oo että minkä näkösessä takissa pentuna kulkee, kahen viikon päästä saat varmaan jo askarrella sille uuden... :D Lolan selkä on kahdessa viikossa venähtänyt kohta VIIS senttiä pituutta!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä :D Pitää sit käydä koulun kaapeilla hakemassa fleecen paloja ja leikellä niistä jonkilainen viitta :D

      Poista
  3. Hihi, pieni reps :D Joo pennulle kun ei tosiaan viitsisi takkia ostella - sen on viikko ja se on pieni! Ihana banneri taas :)

    VastaaPoista