lauantai 11. tammikuuta 2014

Taivaalta sataa ruokaa?













Tänään oli pakko lähteä ulos kuvaamaan pentua pitkästa aikaan kun aina niin pimeää kun pääsee ulos ja muutenkin niitä niin vähän otettu, ylhäällä siis kaikki tulos.
Kuvailun jälkeen lähdin ne suoraan muokkaamaan, vein Emman kun pentu nukkui, pissatin Ekan ja ruokin sen jolloin tuli kiire Jessicalle nimittäin lähdettiin Ojankoon kahdestaan katsomaan kisoja.

Ojangossa katsottiin muutama medien lähtö ja maxien, tutkittiin hussen ja kepeätaivaleen kojut läpi. Jäi kyllä vähän ärsyttämään kun en ostanut tuollaista Ke-hu:n narupalloa, ne oli niiin hienoja! Pakko tilata heti kun tulevat nettikauppaan eli kahden päivän päästä sit myös jotain tokotavaroita kun nyt sain myytyä meidän turhia juttuja kivasti millä saa hyödyllistä! Ellen mä sinne itseäni huomenna sitä palloa lähde raahaamaan...


Meille satoi myös tänään lunta mitä enään en olisi halunnut...
Ekaa se ei niinkään haitannut, ensin mietti mitä tämä on ja aloitti rallin pian kumminkin alkoi syömään sitä. Pidemmille lenkeille pitää siis pukea vähän villapaitaa niskaan, onneksi se ei kakaran menoa haittaa.
Mutta eipä tänne muuta, huomenna sitten lähdetään Herttoniemeen katsomaan mätsäreitä ja viemään parit lelut kaverille.. :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti