keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Pikkunahka sairastaa

Nimittäin silmätulehdus kiusaa meitä. Pari päivää sitten huomasin silmien rähmivän ja hiukan punertavan, kysyin sk collie ryhmästä mitä tehdään tms niin putsattiin ekana keitetyllä (jäähdytetyllä) vedellä, koulussa sitten soiteltiin eläinlääkäreistä toiseen mutta kahdesta vastattiin toisessa pyydettiin tulemaan näyttämään koska vakavaa ja toisessa kehotettiin hoitamaan kotikonstein ja eläinten silmähuuhteella, jos ei parane niin näytille. Eli nyt meiltä jääpi pentuleikit ja muut kaverit hetkeksi pois... Toivotaan että pieni paranisi nopeasti!

Lähdettiin sitten malmille käymään mustissa&mirrissä mistä tuli ostettua pari maukas pötköä ja hakemaan meidän tilausta


Mistä löytyi...

Mustista&mirristä mentiin fädäämään heseen, käymään eri kaupoissa tms ja viellä apteekissa hakemassa silmään huuhteluainetta.


Tehtiin koulussa Jessican kanssa tunnareita...

Kotona on mennyt hyvin, Eka on saanut paljon lisä jaksamista ulkoiluun jaksaa nimittäin ilman väsymisen merkkejä aika pitkän matkan mutta kannan kumminkin aina paikkaan A missä saa kävellä missä lystää, kävellään puoleen portaille asti ja kannetaan kotiin.
Pitäisi ottaa tytöstä joku kunnon seisotuskuva, mitata ja punnita taas. Myös treenata lisää perus kotijuttuja ja osaamiamme eli eipä tänne ihmeellisempiä siis :)



Korvat ne muuttuu, niin minäkin... (potilaan simmut)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti