lauantai 6. joulukuuta 2014

Tottista ja esineitä, winner 2014

Esineitä tehtiin perjantaina.

Ensimmäisellä oli esine 30m syvyydessä ja matkalla oli myös toinen esine, lähti tosi hienosti ja haki taaimmaisen esineen, toiselle lähetykselle lähti yhtä hienosti ja nosti heti lähellä olevan esineen.
Toisella otettiin noin 50m syvyyteen näyttäen esine, lähti hienosti täysillä ja haki esineen ongelmitta.
Kolmannella otettiin lähelle pieni kierto reitti ja tiputin matkalle, noh neiti nosti heti esineen ruudusta.
Oikein pätevästi teki taas töitä! Vauhtia oli melkein yhtä paljon kuin viimeksi eli lujaa mentiin, mutta silti nenä oli auki ja kuunteli ohjauksia hyvin.
Tottakai me myös tottisteltiin.

Aloitettiin seuruulla, teki tosi hienoa seuruuta, innokkaasti, käännökset oikealle ei sitten tahtonut onnistua, jos hidastin ja käännyin luuli että pysähdytään tai sitten erkani ja palasi, siinä sitten hihnasta nyppäsy aina herättämään millä saatiin ihan kivoja käännöksiä, vasemmalle käännökset onnistu paljon paremmin, ihan normaalisti, täytyis kumminkin saada niitä täpäkimmiksi, täyskäännöksissä teki tosi kivasti ja kääntyy hyvin, itse vaan sössin tokan omalla ihme kääntymisellä. Sitten BH jääviä, istumisia kolme jotka onnistu heti mutta se pirun maahanmeno ei sitten onnistunut, joko se jäi istumaan tai jätti kyynäreet ylös, ihan muutama kunnon maahanmeno saatiin mutta heti seuraavalla meni istumaan, en sitten jaksanut enään edes saada kunnon maahanmenoa joten jätettiin se siihen.

Tänään sitten itse tuli pyörittyä yksikseen Helsinki Winnerissä, nahkoja tuijottelin jonkin aikaan kehällä muttei siinä kauaan jaksanut, en käsitä miten niin moni jaksaa vaan tuijottaa kaikki läpi? :D Sitten tietty shoppailua, rahasyöppö messut nääs....
Mukaan lähti tosiaan narupalloja pari, tassuremmi, vinkupallo, noutokapula 650g (meillä ei ollut mitään normaalia ookoo kokoista kapulaa...), pehmolelu ja herkkuja.






















Illemmalla me käytiin taas tottistelemassa nopeasti.

Hinkattiin nytten BH jäävän maahanmenoa, kaksi kertaa meni pieleen mistä vaan oho ja jatkettiin, muuten jokainen viisi maahanmenoa onnistui hienosti!! Hyvä :) Kaksi noutoa uudella kapulalla, ensimmäisestä lens palkka nostosta ja toisesta palkka tuli tosi hienosta eteentulosta, mikä vauhti!
Loppuun superisti leikkiä uusilla palloilla, Eka rakastui tuohon keltaiseen palloon, kauhee saalistus ja kantelu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti