maanantai 1. joulukuuta 2014

Tottista ja esineitä

Eilen taas loikoiltiin ja lenkkeiltiin, rento sunnuntai.

Tänään koulun jälkeen heti mentiin tekemään hämärään metsään esineitä.

Ensimmäisen kävi ennen Ekaa tekemässä 5x20m suikaleen metsään missä päässä oli esine. Toinen esine samalle kohdalle, Ekan nähden mutta noin 40m syvyyteen esine. Kolmas esine olikin sitten eri kohdassa siinä 20metrissä.
Eka teki ihan huippuhuippuhuippu hyvät esineen haut tänään! Niin tyytyväinen oon tuohon muksuun.
Lähti joka kerta varmasti täysillä ja tarkasti uppoamaan, nokka auki, veti joka kerralla sitä täysii menoa, siis toka kerta kun se veti noin lujaa ja vauhti pysy joka kerralla, ei kertaakaa ravia vaan veti niin lujaa, etten ees oo tienny että voi joskus vielä onnistua meiltä. Jee :) Joka kerralta esine haettiin hienosti pelleilemättä ja tultiin täysillä palauttamaan.
Illalla nurtsilla tottisteluita.

Alkuun noutoja neljä kappaletta, tyyppi veti niiiin täysillä haut ja tulot, kapula pysy varmasti suussa ja tultiin hiiienosti eteen tiiviisti, kolmannella vähän vino eteentulo. Neljäs heitto oli lennosta, eteen täysillä suorassa ja siitä sivulle. Sivulletuloissa, perus sivulletuloja, käännöksiä kaksi ja mun mennessä taakseppäin ja eteen, ihan huippu innolla suoria, yksi maahanmeno sivulla otettiin ilman apuja ja tottahan toki se meni. Kolme lyhyttä seuruupätkää, mahtava into, alkaa tää jo sujua niin kivasti, muistaa vaan pitää hauskaa ja niitä preikkejä. Liikkeestä istumista, kolme ensimmäistä onnistu niin hienosti, sitten meikäläinen kusi ahneudella ja tuli muutamia epäonnistumisia, joko ei mennyt istumaan tai meinas mennä maahan, saatiin me kumminkin hyvät kaksi peräkkäistä onnistumista mihin jätettiin, ei lannistanut, niin hieno mimmi, pitänee taas tätä istumista alkaa muistella enemmän. Lyhyt paikka kun keräsin kamat kasaan, vapautin kun olin kauempana, kyllä se pysyy hyvin ja keskittyy.

Leikki oli taas innokasta purinaa, pallot oli kivoja ja haukku oli ihan huippua, raipasta saatiin taas kunnolla buustia. Niin hieno neiti :)
Joulukuun aloitus herkut. Neiti vähän nautti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti