keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Viestimiehenä sekä tottisteliana

Viestiä tehtiin tiistaina hämärässä metsässä, matkaa oli mun veikkauksen mukaan n.200m, eli toiseen päähän ei näkynyt, enempää kun täällä metsissä ei saa pituutta. Otettiin neljä lähetystä, kolmella huuto että varmasti lähtee, yhdeltä unohtu mutta se ei Ekan menoa haitannut.

Ensimmäisellä Eka lähti mun luokse, työskenteli metsässä etsimässä varmaan hajua, palas Jessican luokse, lähetti uudelleen jolloin se sitten pääsi luokse asti.
Toisella lähti hyvin, kulki reitistä suhteellisen sivulla mutta menipähän toiseen päähän asti nopeasti.
Kolmannella mun luokse, ilman huutoa, tuli niin nopeasti oman lähetyksen jälkeen että olin varma että se palasi eikä käynyt toisessa päässä, en palkannut sen takia mutta tuo ei ollut moksiskaan, halus vaan lähteä uudelleen matkaan.
Neljännelle se siis lähti ilman ääniä, täääysillä hienosti ja nopeasti.

Vauhtia neidillä ainakin löytyi, Jessicankin mielestä ja halua juosta! Kauhee ulina ennen lähtöjä. Hieno neiti :)

Tänään koulusta suoraan metsään viestiä tekemään jälleen.
Sama matka, neljä lähtöä, yksi huudolla, muut lähdöt hiljaa.

Ensimmäisellä Eka lähti mun luokse hyvin, näin kumminkin lähelle että se meinas kääntyä eikä huomannut mua missään, joten huusin siitä että varmasti tulee perille.
Toisella lähti Jessican luokse hyvin mutta pian se palasi, lähetin uudelleen jolloin se menikin niin nopeasti toiseen päähän.
Kolmannella oli kuulemma lähtenyt parhaiten mun luokse, lähti tosi lujaa ja tulikin ihan pirun nopeasti ja suorasti.
Neljännellä Eka lähti matkaan hyvin, ulahtaen ja meni perille asti lujaan.

Myöhemmin päivällä tottista.

Heti alkuun seuruuta, aattelin ottaa taas pomppukäännöksiä mutta lelu palkalla, saatiin kuudesta pari hyvää vasemmalle, hyviä hakuja oikealle mutta jätin siihen koska namilla sittenkin helpompi hinkata noi paremmiksi. Otettiin sitten seuruussa semmosia 5-10askeleen vireseuruita, toi tyyppi veti niiiiiiin hienosti jokaisen pätkän, mageeta ja innokasta seuruuta, keuli 'pikkusen' josta aina palkat kainalosta. Huomannut myös että ite kun oon pysynyt hiljaa niin toi on tullut aktiivisemmaks mua kohtaan ja muutenkin muistan itse melkein aina katseenkin eteen. Luoksareita otettiin kolme, jokainen eteen asti. Tuli hyvällä nopealla vauhdilla hienosti eteen asti, etenkin tokalla ei tömähtänyt yhtään vaan tuli just eikä melkein eteen. Kolme liikkeestä seisomista, käytin tässä apuna yhtä kiveä minkä kohalla jätin aina Ekan seisomaan, siis ihan super hienosti se oli joka kerta siinä seisomassa, vikalla seuruulla huomasin myös että se tömähti heti keulimisesta seisomaan, vau!

Iltalenkillä myös tehtiin kourallisella mössöä nopeasti käännöspomppuja. Tyyppi veti tarkasti namin kanssa ja tuli hienosti käännöksissä mukana, taas vasemmalle huomattavasti hienommat kuin oikealle, siinäkin muutama tosi kiva yrityksien lisäksi :)
ps. Ekan sisko kuvattiin terveeksi (ell mukaan, vielä odotellaan kennelliiton tulosta) :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti