tiistai 2. joulukuuta 2014

Tottista ja viestiä

Päivällä sitten taas tottista.

Aloitettiin seuruilla, kaksi pätkää juosten, hienosti pysyy mukana kontaktin kera, on se juoksu kivaa ny hei aina, seuruu hitaasti, pysyy hyvin kohdallaan innokkaana, tähän hitaaseen otettiin aina pysähdys loppuun ja jäi sivulle nopeasti, oikealle kohdalle, kaksi pätkää normaalisti vetäen ja löyty taas intoa oikein kunnolla, etenkin ensimmäisellä. Luoksariin lähtö otettiin myös, lähti hyvin ja nopeasti, palkka lens jalkojen välistä ennen tuloa. Liikkeestä istumisia, mentiin ihan normi vauhdilla, otettiikohan me kolme tai neljä, mutta kumminkin jokainen onnistui oikein näppärästi, ei tarvinnu ite vilkasta kun Jessica kuittas istumiset. Jee! Paikka otettiin kun Cira leikki ja otti seuruita, jäin lähelle, ensimmäisellä kun käännyin niin nous, menin palauttamaan missä se sit pysyi sen minuutin ajan, katsoi vain ja ainoastaan mua skarppina, olin välillä selkä koiraa kohti, näppärä! Eteentuloja, väliillä "seuruutin" edessä ja välillä vaan ihan eteentuloja, oikein hienoja, ei turhia tökkimisiä, jäi tiiviisti suoraksi.

Leikkiä me otettiin aika vähän, vaan pallojen heittoja, haukutuksia ja loppuun patukan retuutusta. Leikkiin täytyy taas paneutua ettei mee vaan liikkeiksi.

Illalla lenkkiä ennen käytiin leikkimässä tyynyllä, paukuttelin tolla aseella johon neiti ei muuten raegoinut kuin satunnaisesti kun revittiin tyynyä ja paukautin vieressä, sillon irrotti ja puri takasin. Asetta siis kantelemaan ettei enään reagoisi mitenkään.

Lenkillä otettiin myös näköviestiä mikä meni iha pepulleen.

Ensimmäisellä lähdöllä Jessicalle Eka lähti epävarmasti ja käännähti takaisin, uusi lähetys millon lähti hyvin, mun luokse tuli hyvin mutta seuraavalla, kesken Ekan reitille tuli koira jolloin takaisin huuto. Ihmisiä alkoi tulvia joten siirryttiin puskaan mistä Eka ei nähnyt toiseen päähän, lähti hyvin mutta hyppäs loppu matkasta ojan toiselle puolella, sen jälkeen lähetykset meni niin että aina hyppäs toiselle puolelle kun ei nähnyt. Perkele. Lopulta saatiin näköviestinä kolme hyvää lähtöä ja tuloa, väsähti neiti vähän.

Huomenna oliskin luvassa tottista (suunnitelmissa olis hyppyä, luoksepäästävyys, 1x eteenmeno, 2x minimaalista seuruupätkää ehkä, liikkeestä seis ja kunnon leikit) ehkä jälkeä tai viestiä, sitten oliskin lepopäivän aika :)
Ihan vaan treenihupiin lasten revolver


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti