tiistai 17. helmikuuta 2015

Hallireenit

Tänään siis toinen kerta Ojangon hallilla.

Eka aloitti BH paikkiksen tyyliin. Puucee treenasi vieressä seuruuta, ruutua, merkkiä ja tunnaria, ei ongelmaa. Palkkailin sitä vähän väliä, yhteensä 4-5kertaa? Kaks kertaa nousi istumaan(!!!!!!) josta perkeleellä maahan. Suhteellisen hiljaakin oli, pientä kitinää muttei muuta. Aikaa oli noin 12min.

Ensimmäinen setti meni ihan leikillä ja tyyppi oli ihan liekeissä, oikeesti! Toi ei oo vähää aikaa lähteny noi täysillä kentälle töihin. Juostiin ja revittiin täysillä muristen, pyörimiset meni niin nopeasti ja haukkuakin, aika katkonaista tosin.

Toisella setillä pelleiltiin luoksaria ja seuruuta namin kera. Luoksarilla aloitettiin, Eka tuli tosi kivasti eteen mutta ennakoi kauheasti palkkaa jolloin lähti taaemmas (vaikka palkkaan aina ylhäältä ja mä lähden pois) tai sit jos mun yläkroppa liikkui niin tyyppi hyppäs sivulle. Viimeisellä kumminkin ehdin ennen Ekan pelleilyjä pois joten onnistu ihan kivasti, mun kenotus häiritsee kauheasti. Pari edessäolo treenikin tehtiin että siinä vaan ollaan. Seuruuta taas paljon, kiva paikka, vähän turhan edessä kyllä. Käännökset parantunut huimasti, vaikka vieläkin niin kesken. Täykkärit on vieläkin hirveitä, yksi syy etten vaan osaa kääntyä koiran kanssa!, mutta on nuokin parantunut, lisää pyörittelyä niin kyllä se siitä.
Loppuun nopeat leikit ja siihen se aika loppuikin.

Tosi kivaa taas, on tuo sisätila niiiin luksus!

2 kommenttia: