sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Tänään me hengailtiin sheltti poikien kanssa.

Touhuilut aloitettiin tottiksella.

Eka teki noin 10min paikkiksen kun Ruffe rally-tokoili. Pysyi ilman palkatta, pientä kitinää ja lonkkien vaihtoa kyllä oli muttei noussut!!

Meidän vuorolla Eka leikki ja otti hyppyä, korkeutta melkein metri, ei ihan kumminkaan. Olihan tuossa ongelmaa, takaisin tultiin esteen välistä hypäten mutta sitten hokattiin idea, rimaakin tippui mutta saatiin me kaksi onnistunuttakin. 

Toisella setillä yritettiin seuruuta. Hidas oli hieno, juoksu ei vaan onnistunu ja koira oli paineissa ihan pienestäkin (???), ketutuksesta kun noustiin, pientä virittelyä ja sitten suostuttiin juoksemaan mukana, hieno! Perus pätkätkin oli tosi kivoja.

Uinnin jälkeen Eka vielä kävi kentällä pelleilemässä, niin hyvällä moodilla! otettiin myös seuruuta lelulla, tyyppi oli innoissaan mutta keskitty, tehtiin jopa vähän pidempää pätkää käännöksineen lelulla!! Ihan huippu! Kentältä lähdettiin niin hyvin mielin ja nopeasti.

Niin ja siis pääsi neiti uimaankin, poikien kanssa ja se ui niin hienosti! Ui ringissä poikien kanssa lelu suussa, vähän yritti varastella muiden leluja mutta muuten oikein näppärää.

2 kommenttia:

  1. Esteet kauhistuttaa agissa, mut hyppyytät kuitenki yli maxikorkeuksia? :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvasin että joku tulee tästä pätemään, tätäkään ei voi nimellä sanoa, voi kuinka harmi! :D
      Mun mielestä kerta viikkoon noin 3-5kertaa 50cm-1m este ei ole todellakaan yhtä paha kuin noin 1-3kertaa viikossa täydellä vauhdilla, jyrkillä käännöksillä, 30-50cm korkeita esteitä hypitään, radallakin usein 20 estettä ja niitä ratoja juostaan monta kertaa. Niin plus sitten ne kontaktit.

      Poista