sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Lauantaina käytiin tottistelemassa Jessican seurassa luistelukentän vieressä.

Me aloitettiin nopealla leikillä josta vauhtinoutoa, Eka juoksi ja nosti nopeasti kapulan, otekkin näytti ihan hyvältä. Vauhtiluoksari maasta, tuli nopeeeesti josta palkka jalkojen välistä. Vielä normaali luoksari, lyyhyeltä matkalta (5askelta?) ja siinäkin tuli Eka innolla suoraan eteen muttei täysin suorasti. Leikkiä loppuun ja tauolle huutamaan.

Toisella setillä otettiin sivulletuloja leikistä ja hitsi kun pylly pyörähti hienosti viekkuun. Ilme oli innokas, ei yhtään hidastelua ja pääasiassa kaikki oli jopa suoria! Vähän leikkiä josta Eka sai juosta eteenmeno palkalle, ei nähnyt kunnolla palloa mutta silti juos täysillä suorassa.

Ihan loppuun kaksi pallon heittoa ja haukutusta josta kentältä pois.

Tosi hyvin pysy fiilis yllä ja leikkikin onnisti, jes!
Jäähkälenkiltä löydettiin vielä futispallo jolla tehtiin pieni esineruutu, kävelin noin 35metriin tekemään 10x10m ruudun johon piilotin pallon.
Eka läks niiiin lujaa metsään ja juoksi siellä hienosti edestakaisin, ei siinä kauaa kestänyt kun se kirmasikin jo takas. Hyvä possu!


Tänään me tottisteltiin Viilarin kentällä Sannan ja jätti malinoisin kanssa.

Ensimmäisenä tietenkin leikkiä ja eri mittaisia seuruupätkiä. Auras jälleen into katossa. Saatiin vinkiksi kokeilla että palkka on vasemmassa kädessä koiran kyljessä mistä sen saa napata, toimi jo heti ekalla kokeilulla! Noin minuutin paikkis kun kaverin eteenmenopalkkaa vietiin, olin itse piilossa mistä näin koiran, hyvin pysy ja ei oikein vilkuillut muualle taikka haistellut. Eteenmeno oli taas nopea ja suora.

Toisella otettiin leikistä jääviä, pöööh. Meni ihan ookoosti, en osannut oikein toteuttaa niin meni miten meni, nopeita tuli mutta tuli niitäkin ettei mennyt joko istumaan ja niin. Paremmalla palkalla (eteenmeno pallo) saatiin yhdet nopeat ja hienot istumiset, seisomiset ja maahanmenot. Vielä kunnon leikit missä Eka nosti vietin hyvin, lopetettiin siis sitten touhut.

2 kommenttia:

  1. Mihinkään liittymättä, teillä on älyttömän pähee banneri! :-D

    VastaaPoista