perjantai 20. helmikuuta 2015

Tänään Eka on madotettu paniikissa, tuli tajuttua että kuun alussa vika voimassaolopäivä rokotuksella ja meillä on näyttelykin.... hyr. Onneks asiat taas kunnossa.

Illalla käytiin tottistelemassa Emmin ja puucee poppoon kanssa.

Aloitettiin vauhtinoudolla. Nostot oli tosi kivoja ja nopeita, mun pitäis vaan treenata heittoja ahkerasti. Kivasti Ekalla on hinku noutamaan muttei se kumminkaan varasta, todellakaan. 

Seuruuta tehtiin suht lähekkäin Fizzin kanssa. Eka ehkä vähän reagoi innokkaisiin kehuihin muttei kumminkaan vilkuillut itse seuruussa sinne, vapautuksessa kylläkin. Seuruu oli yli innokasta, ihan hirveetä! Pidin namiseuruuta hirveenä mutta tajusin kuinka hienoa se on. Nyt meni vaan pelleilyks, varsinkin tolla energialla. Paikka oli perseestä, poikitti ja edisti niin että sain astella Ekan varpailla. Innokkuuden takia palkkasin lelulla noin joka neljännen seuruun, muissa sai vaan suullisen kehun, toimi! Hyvää treeniä palkattomuuteen samalla. Pitää taas muistaa treenata lelun kanssa, niin että se on piilossa ja innostusta ei tule, pitää keskittyä hei!
Seuruusta suoraan eteenmeno, palloa ei näkynyt kunnolla mutta Eka lähti tykkinä eteenpäin ilman mitään ohjauksia.

Loppuun treenattiin vireen säätelyä. Eka maahan, kun näyttää rauhalliselta niin sana NYT ja heti patukkaan kiinni, näitä muutamia toistoja ja loppuun kunnon leikit.

Olipa muuten ihana treenata nurmikolla! Ei uitu vedessä, eikä ollut jäätä vaan ihan puhdasta hienoa nurtsia<3

2 kommenttia:

  1. Onks noi valjaat hyvät? :) Voi olla, että pitää uusia oman otuksen valjasvalikoimaa ja ostaa pennulle jotkut istuvat, missä olisi paljon säätövaraa ja näitä mietin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi ja k9 valjaat on ainoot mitkä istuu meillä hyvin. Noi on ihanaa materiaalia ja saa säädettyä hyvin, plussana vielä toi kahva!

      Poista