torstai 25. kesäkuuta 2015

Milloinkohan sitä on viimeksi treenannut ihan tokotokoa, eilen kumminkin treenattiin. Treenailtiin uutta AVO luokkaa varten ruutua ja merkin kiertoa. Ruutua otettiin 15m päästä, ruudussa oli pieni kuppi missä odotteli palkkaa. Juoksuttelin Ekaa kupille ja käskin välillä maahan. Pari kertaa otin huomaamattomasti kupin pois, lähetin ja käskin maahan. Ei mitään ongelmaa, taitaa eteenmenosta olla jotain hyötyä. Merkkiä juoksutin myös 10-15m säteeltä, välillä nameilla ja välillä pallolla. Tarvii lisää varmuutta ja vauhtia. epäröi vähän tullessa takaisin. 
Tänään treenattiin ensimmäistä kertaa ikinä rally-tokoa, Katjan opastamana. Okei oon mä tuolle jotain liikkeitä (takaakierto) kotona opettanut collieiden mestaruuksia varten (jos sinne nyt edes päästään) mutta muuten ei olla rallyä harrasteltu.

Tehtiin kaksi erilaista rataa about 12 kyltillä mitkä sisälsi käännöksiä, pyörimistä, spiraalin, pujottelua, eteentuloja ja sivulla oloa. Selkeni vähän sääntöjä samalla, saa nähdä miten kokeessa muistan pysyä kokoajan kyltti vasemmalla puolella, tietyllä etäisyydellä ja sitä rataa...

Eka teki alkuun ihan ookoosti, otti painetta vähän pujottelusta ja kylteistä, seuraavalla radalla kun otettiin parempaa herkkua messiin niin meininki oli ihan toinen. Teki kivasti eikä vilkuillut yhtään mihinkään. Sivulta eteen on vielä vähän vaikea, jää vinoon kun pylly ei heilahda tarpeeksi mutta mitä pienestä. Palkkaakin sai harvakseltaan. Ihan kivaa vaihteluahan tuo on tottiksen rinnalle, vähän rennompaa meininkiä!
¨

3 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää meno. :) huomiona Alokkaan eteentuloissa ei istuta ensin, avoimessa vasta tulee ensin istuminen osassa eteentuloissa. Mutta tuossa eteenistumaan-peruutuksessa ei missään luokassa istuta ensin perusasentoon vaan tapahtuu suoraan liikkeestä :)

    VastaaPoista
  2. Kyltti aina sun OIKEALLA puolella :D hemmetti!

    VastaaPoista