sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Keskiviikkona vedettiin kohtuu nopeat aksatreenit ojangossa.

Tehtiin alla olevaa rataa. Ei mitenkään kauheen vaikee, pientä kääntyilyä vaan. Pari ongelma kohtaa oli. 4esteen ohi meni monta kertaa koska lähdin liian ajoissa liikkeelle ja 8esteen ohi meni koska en ohjannut tarpeeksi selkeästi.

Loppuun juoksutin Ekaa Jessican luokse 12kepin läpi. Näin saatiin hurjasti vauhtia ja joutui keskittymään keppeihin täysillä, muuten ei palkkaakaa tullut.
Tänään tehtiin vähän pidempää rataa, irtoamista ja erilaisia kulmia putkille.

Ainoa haaste oli mun hitaus. Eka kun oli tänään ihan liekeissä touhusta. :D 5putkelta 6putkella Eka ensin hyppäsi 6putken yli, seuraavaksi se juos pariin otteeseen Ciran häkin luokse hakemaan Ciran leluja. Kerran ohitettiin 7hyppy. Kaikista vaikein kohta kuitenkin oli tuo 11putkelta 12putkelle. Eka lähti herkästi väärään suuntaan vaikka yritin ohjata ja huudella fiksusti jo valmiiksi. Kyllä sieltä kuitenkin ne pari onnistumista tuli. Aloitettiin taas osissa mutta kolmesta kokonaisesta radasta onnistui vain yksi. Tuli vähän.... kuuma.

Lopetettiin treenit taas keppeihin. Juoksutettiin samalla tyylillä kuin keskiviikkonakin eli 12kepin läpi Jessican luokse. Nyt sitä vauhtiakin oikeasti löytyi eikä jättänyt kertaakaan mitään väliä menemättä, wuhuu! Muutamat puomit ja keinutkin juostiin, vuoroteltiin aina että alkais oppimaan kiipeämisen ja keinun eroa. Nyt ei lennetty keinulta eikä puomilla hidasteltu, edistystä. Plus Ekan kontaktit on vaan hiiienot<3


PS jos jotakuta kiinnostaa niin tottistaukoa vaan ihan oman saamattomuuden takia. Ei vaan huvita lähteä yksin tuonne kylmyyteen treenaamaan. Vaikka treeni-into on ihan kauhea! Kaiken lisäks ohjaajalla on menossa joku ihme natsikausi tottiksessa ja nipotan joka pikku asiasta. Tuommonen taas ei tee tuon elukan moodille kovinkaan hyvää joten hyvin mielin treenataan harvemmin :)

7 kommenttia:

  1. Mistä sä tämmösiä ratoja revit? :D Nää on niin hyviä, että nyt on parille reuraavalle treenikerralle radat tiedossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jessica ne aina meille väkertää! Tässä on syy miks piirrän ratapiirrustukset, niistä saa aina jotain ideoita omiin treeneihin! :D

      Poista
  2. Ihana, sehän on ihan liekeissä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja tossa videossa se oli vielä hidastunut. Se alku oli... liian nopeeta mulle :D

      Poista
    2. Mutta alkaa pikku hiljaa neitikin syttymään tähän lajiin :)

      Poista
    3. Siitä tulee hirmuhieno! Nemoki vois vääh hidastaa... Välillä...

      Poista
  3. Ratapiirrokset muutenki auttaa paljo lukijoita, että näkee millasta rataa on tehty.

    VastaaPoista