torstai 29. lokakuuta 2015

Tokoa jo kolmatta päivää putkeen. Heh. Ehkä se lähtee tästä taas etenemään, vielä kun omaa noin innokkaat treenikaverit.

Eka aloitti taas ruudulla. Sama meininki kuin edellisillä kerroilla. Eli palkka valmiina, nyt pienemmässä rasiassa herkut. Pari tyhjään ruutuun lähetystä ja pari lisää palkalle lähetystä. Alkaa nyt pikku hiljaa hahmottamaan jutun juonta koska neiti herkkuperse tajusi että Pielalta tulee palkat. Yritti sitten sinne aina rynniä, Uusi käsky ja haki siitä hienosti ruutuun, tosin hakee vähän ikävään paikkaan, tosi reunaan kartion viereen. Tarjoili ruudussa kokoajan maahanmenoa kun oli syönyt naminsa kupista ja välillä muutenkin. Ainakin tää on siisti juttu kun sivulla ollessa täytyy ihan täristä....

Pari merkin kiertoa, häiriötä löytyi kivasti kun takana oli ruutu ja vieressä noutokapulaa. Pari kertaa kiersi kapulan, haisteli Nelsonilta jääneitä nameja ja sitä rataa mutta pari karjasua riitti ja neiti teki taas päteviä kiertoja.
Päästiin kokeilemaan taas uutta liikettä, tunnaria. Muutama vierasta ja vähän kauemmas muista oma. Eka tajusi idean mutta mä en muistanut että oon opettanut jälkikepit tunnareilla.... Merkkasi sitten oman maahanmenolla. Kyllä se sitten aina innostaessa toi kepukat mutta :D
Loppuun muutamat seuruut. Nyt tuntu jo hiukan paremmalta mutta vaatii kyllä perkeleesti aktiivista työtä. Josko seuraavassa treenissä kuvaisi seuruut, nyt kun postissa odottelee hakuaan videokamerakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti