sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Uusi leveli

Korkattiin tänään rally-tokon avoin luokka Tuusulassa, Hannele Pirttimaan tuomaroimana.

Rata oli tosi iisi eikä sieltä löytynyt niitä hirveitä liikkeitä joihin kuului esim hyppy. Tilaa löytyi ja maalikin oli kivasti sijoitettu että kaikki muistaa laittaa koiran remmiin.
Meidän suoritusvuoro oli ihan loppu päässä (18) joten Eka sai odotella hyvän tovin autossa. Tuli halliin aksamoodissa mutta rauhoittui kun pääsi temputtelemaan hetkeksi.
Ensimmäisen kyltin jälkeen neidille iski joku ihme ahdistus kun kontakti tippuili meteliin päin mutta sen jälkeen tsemppasi ja lähti hyvin mukaan, veti hyvällä asenteella loppuun asti. Harmillisen moni perusasento oli mun makuun liian vinoja. Erityisen ylpeä oon tuosta 5kyltistä, se tuli ihan suorassa eteen! Seuruusta pyörähdys taas ei onnistunut niinkään hyvin. Rata tuntui taas sillä hetkellä järkyttävältä mutta videolla se näytti hyvältä. Neidin asenne oli jälleen tosi kiva :)

1kyltiltä -1 vinosta maahanmenosta ja -3 epätarkasti suoritetusta liikkeestä. 4, 8 ja  10 kylteiltä -1 kontrollivirheistä. 5, 9 ja 11 kylteiltä -3 ohjaajavirheistä. Eli yhteensä 84pistettä ja AVOHYV.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti