tiistai 24. marraskuuta 2015

Hallitoktok

Vuokrattiin täksi päiväksi Ojangosta Jennin ja Ninan kanssa halli käyttöön tunniksi. Oli pakko järkätä jotain tokoilua hallissa että päästäisiin edes kerran ennen koetta tekemään ruutua ja kiertoa sisälle.

Ruudussa ei ollut mitään ongelmaa, bongasi sen yhtä hienosti kuin aina, lähti joka kerta lujaaa ja löysi lelunsa jonka joko sai suoraan tai maahanmenosta. Harjoiteltiin myös läheltä ruutuun hakeutumista, pari ensimmäistä onnistui hyvin mutta sitten neidin oli pakko alkaa tarjota jotain muuta kuten tötsien kiertämistä tai väärästä välistä menoa, loppuun saatiin kuitenki homma taas luistamaan.
Merkin kierrossa ei myöskään mitään ongelmaa vaikka oli erilainen ja eri värinen kartio kun meillä on treeneissä. Ei haitannut vieressä oleva ruutu mitä tehtiin joko ennen tai jälkeen kierron, ihan hyvin siis erottelee käskyt.
Paikalla istuminen vieraan koiran vieressä, reilun minuutin. Hienosti tuijotti vain mua kohti vaikka takaata paukahti ovi parikin kertaa.

Kun aikaa jäi muuhunkin niin kertailtiin eri liikkeitä mitä avoimesta luokasta löytyy. Otettiin yksi hyppy, luoksetulo (vauhdista palkka), kerrattiin jäävät, pari sivulletuloa ja peruutusta mikä meni ihan super hienosti. Mistään ei löytynyt pahaa sanottavaa, päin vastoin, Eka oli kokoajan ihan liekeissä odottamassa uutta tehtävää.

Jäi kyllä hyvä fiilis kummallekin, toivottavasti tää kantaa kokeeseen myös! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti