tiistai 17. marraskuuta 2015

Käytiin tänään Tuiskun ja Yrtin kanssa tokoilemassa.

Eka teki pääasiassa ruutua ja merkin kiertoa. Ihan ok, vauhtia olisi voinut olla enemmän kummassakin. Lopussa sitäkin saatiin kun pistettiin ranttaliksi. Ruutuun hakeutumista otettiin myös ja ne meni tosi hienosti! Parit vauhtinoudot ja tosi pientä seuruuta ilman palkkaa, kokeiltiin lyhyttä peruutusta, yhdet käännökset ja pysähdys. Saako hehkuttaa että natsikuuri on auttanut? Kontakti ei laskenut mitenkään käännöksissä vaikka olin hiljaa eikä mulla ollut palkkaa! Nyt oon joutunut puuttumaan samaan kontaktin laskemiseen sivuille tuloissa. Palkan kanssa näyttää jo hyvältä mutta ilman palkkaa ei petraa niin hyvin. Jos tekee huonosti sanon vaan iloisesti "no ohhoh!" ja vaihdan äkkiä paikkaa. Katotaan miten tehoaa, ollaan kuitenkin jo menty eteenpäin.

Eikä me oikeasti olla näin vähää tokoiltu, onhan meillä koekin ensi viikolla. Käytiin Ekan kanssa kahdestaan viime maanantaina ja tiistaina tekemässä nopeat tokot. Kerrattiin taas vain ruutua ja seuruuta, ei kummempia eikä mitään kauheita ongelmia ollut vaikka palkkaa ei tullut kuin vasta ruudusta mikä tehtiin viimeiseksi. Kaksi kertaa se kokeili mennä ruutuun vasemmalta mutta siitä pääsi aina remmiin katsomaan kun Emma mummo piti hauskaa. Teki aika hienot ruutuun menot sen jälkeen ;)

2 kommenttia:

  1. Treeniliivi oi <3 Mistä tämä kaunokainen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookkin, tykkään niin kovasti!! Lähetin ihan ton oman berran liivin helsittarelle käsiteltäväks. Pari ihanaa collienaista taiteili siluetit ja laitto helsittarelle niin oli pakko saada oma :)

      Poista