keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Naapurin tokotytöt lähti taas treenaamaan yhdessä, lisänä Oona, Ora ja Ren.

Eka aloitti ruudulla. Taas palkka valmiina ja tällä kertaa en osoitellut sinne päinkään mutta osasi asettaa katseen eteenpäin kun kysyin "missä ruutu?". Sinkosi ruutuun ongelmitta syömään herkkujaan. Pari kertaa taas palkalle juoksuttelua ja kerran maahan käsky. 
Seuruuttelin tyyppiä taas ja ongelma taisi selvitä. Mä ihan turhaan jumittelen mun kävelyä, vielä siinä toivossa että edistäminen loppuisi. Ihan oikeassa kohdassahan se on kun kävelen mun normaalia reipasta kävelyä... heh. Jos alkaa etuilemaan niin vasemmalle kävelyä ja palkkauksen ajankohta tosi tärkeä. Lelun kanssa taas ihan super mageeta seuruuta! Paitsi ne täyskäännökset... ei irtoa enään palkkaa ellei se katse pysy kunnolla. Ehkä tää tästä paranee jos jaksaa aktivoitua! Voisi pyhittää aina nää talvikaudet tokolle... Ens kuussa saattais olla AVO luokan korkkaus, katsotaan mitä siitäkin tulee. 

Tauon jälkeen kokeiltiin ihan upouutta liikettä, ohjattua noutoa! Piela kävi laittamassa kapulat, seuruutin Ekan seisomaan ja lähetin käsimerkillä. Haki ongelmitta ensimmäisen oikealta!! Mutta tuon jälkeen oli tosi vaikea hakea vasemmalta kapulaa, olihan se palkka toisesta suunnasta tullut. Kokeilin sitten ookoo suorituksen jälkeen vielä oikealta hakua. Haki taas nätisti. Heti perään vasemmalta haku ja tyyppi haki sen heti miettimättä!!! Vähänkö pätevä tyyppi :)


2 kommenttia:

  1. Ohhoh ai se edistää noin paljon! Toivottavasti auttaa treeni :)

    VastaaPoista
  2. Joo edistää kyllä jonkin verran, lavan pitäisi olla sun vieressä ei edessä. Jessican koulutuksessa käytettiin 25-30cm pituista hihnaa, jolla tuntuma kun koira sivulla. Jos seuratessa kiristyy nyppäys hihnalla. Jos taas pysyy hyvin hihnan voi tiputtaa roikkumaan. Aika äkkiä koirat tajusi.

    VastaaPoista