tiistai 2. elokuuta 2016

Lauantaina saatiin tänne meille päin tokoilemenaan Sanna sekä tytöt Minni ja Myy.

Eka teki liikkuroitua seuruuta ja se meni ihan törkeeen hyvin! Se asenne, täpäkät käännökset ja juoksuseuruu, vau. Tällä kertaa ei yhtään mitään ongelmaa, edes liikkeille lähdöissä. Seuraavan kierroksen seuruussa (ei liikkuria) niin vajaat käännökset mutta kiva asenne. Ruutuun juoksutettiin pari kertaa eikä siinä mitään ongelmia edes voi tulla koska juusto odotti kupissa. Kaukot teknisesti tosi hyvät, ei mitään ongelmia s-m s-i vaihdoissakaan mutta vähän oli vajaat istumaan nousut. Loppuun vielä merkin kiertoa leikin ohella ja taskuraketti kulki lujaaaa korvat niskaan liimattuna.

Sunnuntaina löytyi vielä motivaatiota joten lähdettiin kentälle tsiigaamaan missä kunnossa voittajan liikkeet olisivat.

Ohjatussanoudossa eikä ruudussa mitään moitittavaa. Itse asiassa ainoat hankalat liikkeet on hyppynouto metskulla ja tunnari. Metskulla täytyy nostattaa kunnolla että nostaa ja pitää hyvin. Tunnarissa löytää aina omansa mutta nytkin koski ensin väärään ja tuonnin ote sekä vauhti huono. Eli nämäkään ei kauheasti viilausta tarvitsisi. Mikään L, kaukot, luoksetulon stoppi, paikka makuu tms ei pitäisi aiheuttaa ongelmia. Pohjat on siis ihan hyvät! Seuruussa tosin pitää treenata kestävyyttä mutta juoksun käännökset tai peruutukset ei ole vaikeita meille.

9 kommenttia:

  1. Ei vitsi miten tarkat kaukot!! Ihan hullun hienot kun ei niinku karvakaan värähdä noissa vaihdoissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ollut aina aika luonnonlahjakkuus noissa, vielä vaan kun saadaan jotenkin noi vajaat istumiset pois niin!

      Poista
  2. Hienot kaukot! Seuruuta vielä viilaisin, mun silmään oot ite hieman vinossa vasemmalle ja koska Eka poikittaa, täyskäännökset eivät tapahdu ihan paikoillaan, kuten pitäisi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mä en enään kajoa Ekan seuruuseen koska mun taidoilla saan teknisesti hyvän seuruun ja paineistuneen koiran tai teknisesti huonon mutta hyvällä ilmeellä suorittavan. Nuo täyskäännökset oli multa tosi hassusti tehtyjä muutenkin, tein hitaasti ja jalat meni miten sattu :D Yritän vielä havainnollistaa millaisen täykkärin mun pitäis tehdä että Eka tekisi tiukat ja tarkat käännökset, hitaassa tahdissa kun ne onnistuu hyvin mutta vauhdissa mun jalat on jotenkin solmussa enkä osaa.

      Poista
    2. Niin ja mun vinotus saattanee johtua Ekan painamisesta ja siitä että katselen sitä kenosta.. Heh :D

      Poista
  3. Käännökset kyllä paineistaa hirveesti ekaa... varsinkin täykkärit. Häntä laskee ja koira hidastuu ja sinä hidastat mukana. Sinuna en reenaisi tuota seuruuta noin pitkällä matkalla ollenkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän ne paineistaa. Onneksi mä tiedän jo niksit tämän hetkiseen tilanteeseen. Eka nimenomaan tarvitsee niitä pitkiä seuruu pätkiä että saadaan sitä yrittämään koska palkkaa saattaa tulla milloin vain ja vaikka tulee monta käännöstä niin siihen ei kuole. Tää on jo nimittäin lähtenyt paranemaan joten turhaan ei olla tehty. Lyhyet seuruutukset ja ohjaajan mieltymysalueen sisällä treenaaminen ei tuottanut tulosta tähäänkään mennessä joten niitä ei tehdä kuin pääasiassa motivaatiotreeneissä. (ja seuruu treenien ohella ofc)

      Poista