tiistai 9. syyskuuta 2014

Doggy run, tottista ja jälkeä


Sunnuntaina kävin ilman koiria katsomassa friskie doggy run tapahtumaa.
Paikalla porukka oli tosi iloista, mahtavat fiilikset huoku kun omistajat koirineen juos maaliin, harmitti pirusti ettei me menty mukaan vaikkei mun kunto olis varmaankaan kestänyt :D

Paikalla oli myös ylläri ylläri myyviä kojuja mm bullrock, non-stop ja dog&cat. Tässäpä ne ostokset...

 
 Tosiaan Dog&Catiltä tuommoinen puu narulla kapulan pito treeneihin, toi on tosi kätsy, kissanlelu mikä on aitoa karvaa ja vinkuva vähän houkutus juttuihin, irtorulla nahkanen (huomaa että unohdin että tosta yritetään saada haukkuva...) ja ke-hun pallo taas mähän jo keräilen niitä, tää on se mikä mun nenän edestä vietiin onneksi odotin, toi on kyl huippu koska toi väri, koko, pehmeä pallo, pallo tuoksuu mintulta, karva, jousto ja mitäs muuta.
Bullrockilta lähtikin sit matkaan noi puller rinkulat mitä jo messuilla katoin mutten kerennyt ostaa, tosi kivaa materiaalia ja sopii vaikka mihin leikkeihin.
Ja itselle tottakai jotain juotavaa ja munkkia.. :-)

Illalla käytiin ottamassa kentällä ihan vain leikkiä, häiriönä toimi sirkuksen purkaus.
Näytettiin myös pari pientä seuruu pätkää Jessicalle missä Eka taas nosteli jalkoja ja vähän keuli, sen asennekkin oli tekemiseen taas ihana, ainoa että se poikittaa. Hyvä että nyt saatiin selville. Päästään vähän korjailemaan, onneksi vaan tosta kyse ja Katin mukaan tota tulee melkein aina lelupalkalla tosi touhussa ja kyllä mä tota mielummin korjaan kun sitä virettä.
Sitten lisää leikkiä ja siitä 8kilsan lenkille mistä nassuun ruokaa ja unten maille.



Eilen käytiin tottistelemassa HSKHlla.
Otettiin heti tuolla puujutulla pitotreeniä, alussa piti tosi hennosti kiinni että sain siirreltyä kapulaa mutta uuden käskyn ja kapulan ns nostelun jälkeen piti tosi tiukasti kiinni, niin että pystyi vetämään eteenpäin ja päästi vasta kiitos sanasta. Noita onnistuneita tehtiinkin kolme.
Pari nopeaa istumistakin saatiin aikaan, ne oli oikeesti hienoja! Kontaktin ottoja otin kolme missä sai hetken tuijotella kunnolla. Muutama sivulletulo, yksi turhan hidas ja kaksi ihan kivan nopeaa, kaikki ihan suoria. Oisko kellään tän nopeutukseen vinkkejä?? Yksi eteentulo mikä oli ihanan innokas ja oli suorassa, eikä koskenut pahasti. Paikka oli joku vähän alta minuutin missä kävelin vähän, tuijotti hyvin mua mutta pari kertaa piti huomauttaa.

Taukoa hetki ja sitten otettiin taskussa lojunut keppi rikkaruohojen sekaan mistä Eka sai sen etsiä itsenäisesti ja kun löysi olin hipi hiljaa jolloin merkkasi kaikki neljä kertaa hienosti itse!

Lisää leikkiä ja seuruuta, ei ollut niin innoissaan kun mitä ollaan nyt saatu, pysyi suorassa, kuljettii loivaa ympyrää ja yritin pysyä suorassa. Max kaks keulimista ja jalat justjust lenteli. Iha kiva kumminkin.

Koko treeni taas leikittiin noutoja  repimis-lennätys leikkejä ja oli ihan onnistunut treeni vaikkei sitä boostia ollut niin paljoa :-)

Käppäiltiin sitten sänkipellolle jossa talloin jäljen, alku jäljellä jo Eka katteli että oonko ihan tosissani, pari namia nappas ja lopetti siihen, meni vähän luimuun joten lähdettiin sitten pois, arvatkaas alkoko ottaa päähän ku en tiiä miks se noin tekee...

Mentiin sitten tuoreelle pellolle tallomaan jälkeä, noin 20m ja 15min vanhentunut.
Veti hienosti koko jäljen nenä maassa, kertaakaan ei noussut ja oli tarkka, nopeutta oli vähän liikaa ja kaikkia nameja ei kumminkaan syönyt.

Pellolla otettiin myös leikkiä jolloin Eka oli tosi kiihdyksissä ja muutama seuruu pätkä mitkä meni jo hyvällä innolla ja keulikin muutamat kerrat sekä jalat lens kivasti. Toi oli jo hieno, vinoudesta en kyllä tiiä.

Mentiin taas sänkkärille minne tein namiruudun jonka Eka veti hienosti ja sit loppu nameilla tein varmaan 5metrin tallotun jäljen jonka se veti normaalisti. Oikeesti mikä ihme aina siinä ekassa jäljessä on?? Me kyllä aletaan ahkerasti tossa käymään...

Illalla käytiin kentällä heittelemässä frisbeetä ja leikkimässä purutyynyllä, eikä olis muuten tyynyä enempää suuhun mahtunut ja piti muutenkin tosi hyvin kiinni. Sitten pari seuruuta mitkä oli samanlaista kuin kentälläkin eli ihan jees mut ei niin vireessä joten ei vinottanu.

2 kommenttia:

  1. Toi Ke-Hun musta lelu on kyllä huippu! Meiltä löytyy sama oranssina ja ilman ei voi enää treenata :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Ootan vaan millon toi karva osuus menee rikki :p..

      Poista