lauantai 6. syyskuuta 2014

Tottista, jälkeä ja esineruutua

Kunnon superpäivä taas takana, omistajan treeniahneuden takia, älkää siis tappako. Nyt sitten dogittimelle muutama lepopäivä :)

Aamulla lähdettiin autolla HSKHlle ottamaan tottista.

Aloitettiin lelujen heittelyllä mistä otettiin suoraan kaksi ihan sairaan nopeeta luoksetuloa suoraan eteen, ei oo muuten likka tehnyt koskaan noin hienoja luoksareita! Pari läheltä tulevaa eteentuloa, yritän nyt vaihtaa tuon eteen tänne käskyksi ja onnistu ihan samanlailla, nenäkin vaan hipas mua muuten ei osunut. Sitten koitettiin liikkeestä maahanmenoa, istua ja seisoa, seiso meni kivasti mutta muut meni niin ei mukana olleesti ja hitaasti joten pidettiin preikki kun oli niin lämmin.

Otettiin tauolta tultua heti kaksi kapulan noutoa, toinen niin että sivulta lähtö ja toinen vaan leikistä heitto. Sivulta lähtö oli sairaan hieno, haki sen tosi hienosti ns takaata ilman ongelmia ja meni sekä tuli nopeasti, lennosta lähtö oli kanssa hieno muttei vetänyt nostolla vertoja ekalle. Sitten taas liikkeestä maahan, istu ja seiso, heitsausta paljon ja sitten saatiin yksi hieno seis ja maahanmeno, maahan oli ehkä hitusen hidas mutta jees, sitten kaksi tosi nopeeta istumista, istumista täytyy harjotella paljon lisää, se ei oo ollenkaan niin vahva ja nopea ollut meillä. Olikin paikan vuoro, jäi maahan hyvin ja oli kokoajan valppaana, katso mua, liikuin vähän, kävin nopeasti piilossa ja heittelin leluja, pallo oli liian kiinnostava ja lähti, otettiin uudestaan ihan samanlainen oli kokoajan tarkkana, vaikka heittelin palloja pysyi, 1minuutin se sai maata josta vapautus. Pitää alkaa paikkaakin treenaamaan pitempää ja häiriössä, se on 'vähän' jäänyt. Tästä taas pieni vesitauko ja tasaannus.
Jatkettiin sitten kahdella sivulletulolla mitkä oli muuten ihanan nopeat vaikka neiti oli puhki, perusasentoakin pitää alkaa treenaamaan enemmän, nopeaksi ja varmaksi. Sitten taas lelujen avulla kolme seuruuta, otettiin noin viiden askeleen pätkiä kunnon heitsauksilla ja se veti innokkaasti, jalatkin lenteli vähän muttei ollut niiiin vireessä kun on edellisillä ollut, kuumuus ja nuo muut liikkeet verotti tästä paljon mutta oon niin tyytyväinen tohon suoritukseen, olin varma ettei onnistu, ensi kerralla seuruuta ekaksi! 

Koko treeni vedettiin leluilla, leikkiä otettiin joka välissä joten leikin yhteydessä liikkeitä duunattiin, meidän leluille vaihto alkaa siis näyttää hyvältä, nyt ei olla vissiin neljään treeniin ainakaan nähtykkään nameja, vautsi! 
Käveltiin sitten rennosti sänkipellolle mihin talloin Ekalle jäljen. Jälki oli lyhyt se sai vanhentua hetken, sielä oli yksi keppi ja nameja oli vaihtelevasti, alussa ja lopussa joka askeleella. 
Mentiin jäljelle, Eka lähti tosi hienosti, kepillä se merkkasi avulla mutta sitten vaan sille tuli joku muttei suostunut koskeakkaan nameihin eikä mitään. Mikäköhän sille oikeasti tuli?? Yhden namin jäljeltä syötyä lähdettiin jatkamaan matkaa.

Kotimatkalla tein Ekalle tosi lyhyen jäljen tien sivuun nurtsille, jäljesti tositosi hienosti ja joka nami imuroitiin, nokka ei noussut kertaakaan. Jäljeltä pois tultua heitin jäljelle kepin ja lähetin Ekan pienen pienelle pätkälle ilman nameja ja se merkkasi kepin ilman mitään apuja, miten hieno lapsi!!!

Hetken energioita keräillen kaivoin kotimetsässä sukan repusta, leikitin ja tehtiin esineruutu aukealle metsä alueelle, tehtiin suht pieni ruutu koska yritän saada tuolle nopeutta nyt lisää tuohon ettimiseen ja enemmän motivaatiota, siksi leikitystä, pieniä ruutuja ja kivoja esineitä. 
Eka katteli tosi tarkkana kun talloin ja fuskasin tiputuksen ja sitten tiputin muualle siitä jatkoin vielä kiertelyä. Eka oli tosi täpäkkänä ja tarkkana jo lähetyksessä, lähti täysiä ruutuun ja kulki ruudussa tosi nopeasti kunnes sai hajun ja kohta se juoskin ruudusta mun luokse.
Tehtiin toinen samanlainen ja yhtä hienosti veti senkin. Jee!

Illalla hypättiinkin bussilla taas Hakunilan pelloille.

Talloin samaiselle sänkkärille Ekalle pienen 10metrin jäljen, parista askeleesta puuttui namit muuten oli namia jokaisella, vanhentua sai vaan semmosen 10min.
Lähetin josta vähän mietti ja mulkas mua, kannustin ja kehuin niin tyttö imuroi sairaan mageesti koko jäljen läpi.

Mentiin sitten vihreälle, päälle ajetulle pellon pätkälle tekemään esineruutu, mukana oli nyt kartiot niin näin missä mentiin ja sain tallottua tarkemmin. Ruutu oli semmosen 10mx25m.
Leikitin taas Ekan sukan pätkällä ja menin sitten kiertelemään ja kaartelemaan, tiputin sen lähelle oikeaa takakulmaa.
Eka lähti nopeiten ikinä ja se työskenteli oikeasti vauhdilla siellä, juos ja etti hajua, lähti vasemmalle takakulmalle, vähän pyöri keskellä ja sit löyty haju ja pingottiin ihan täysillä mun luo.
Toinen samanlainen mutta jätin sukan vasemman takakulman ja etukulman suht väliin, Eka lähti taas ihan täysillä, nyt keskelle, siinä se juoksenteli ja taas löyty haju, sitten pingottiin mun luo.
Kolmanneksi otettiin vaan semmonen että kiertelin, näytin että nyt sukka jää tähän ja lähetys, meni ihan täysillä siine, haisteli, löysi ja toi. Sitten loppu leikki ja siihen jättö. Oli kyllä sairaan hienoa menoa :)!
Otettiin ensimmäistä kertaa Ekan kaksi kiloisella kapulalla noutoa, pieni heitsaus ja heitto, haki ihan täysillä ja ihan normaalisti kuin pienemmät kapulat, pää ylhäällä ja mulle tuonti, sitten toinen heitto ja sama homma. Sitten heitsausta, yksi pito ja kapula pois.

Otettiin sitten lelut esiin ja alettiin leikkiä ihan kunnolla, samalla muutama nopea istuminen, ekalla kerralla ei meinannut pylly mennä maahan saakkaa mutta saatiin sitten kaksi seuraavaa onnistunutta, pari sivulletuloa, ensimmäinen oli vino mistä ei herunut palkkaa, toinen oli ihan sairaan nopea ja täysin pyllyn heitto, vautsi, sitten muutama seuruu, uskalsin ottaa muutaman vähän pidemmän pätkän ja pari käännöstä ja neitihän veti yhä täysillä mukana, pari keulimista, kunnolla jalkojen nostelua, oikea kohta, vikalla ei ollut niinniin täysillä mukana joten mentiin paussille muuten hieno kyllä.

Olin tallonut jo vähän aikaan sitten tuonne ruoholle jäljen, semmosen 15metriä, sai vanhentua semmoset 20min, nameja oli tosi satunnaisesti eri kohdissa sekä noin 4m kohdassa oli keppi.
Eka aloitti ihan super hyvin, yhdestä jarrutuksesta nosti vähän päätä sekä tuossa missä nosti pään ja ravisteli vähän niin joku vissiin pisti sitä kun tuonkin jälkeen sitä rapsutteli, ihan kaikkia namuja ei kyllä imuroita mutta meni ihan kivasti jälkeä pitkin, tuossa alussa oli hurjasti vauhtia kyllä, sitten tuli keppi ja se MERKKASI SEN ilman apuja, niin hienosti maahan menemällä, kakara <3, jatkettiin sitten matkaa, kerran katsoi sivulle kun ohi meni juoksia mutta yhtäkkiä keskellä jälkeä alkoi vinossa menemään kauheasti, nostin sitten suoraksi, taas sama ja kerran vielä nostin niin kulki kivasti suoraan mutta ihan viime metreillä vetikin vinoksi. Muuten ihan jees.
Jäljen jälkeen kaivettiin vielä patukka esiin, leikittiin ja otettiin kolme seuruuta, yksi pidempi ja kaksi lyhyempää ja lelu olikin kainalossa. Toihan veti ihan kuin imutuksessa, kiva ryhti, vähän pomppi ja nosteli hienosti jalkoja, kulki hyvässä kohtaa ja vautsi vau, paljon paremmin ja innokkaammin kuin muut oli mennyt! Sitten vaan palkkausta taakse, repimistä ja heittelyä. Sai tuo myös ihan jättimäisen hepulin patukan kanssa ja sitä sitten juostiin ihan täysiä pellolla. Kunnon aropupu :D










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti