perjantai 12. syyskuuta 2014

Leikkejä ja hakua

Eilen päivällä kentällä heittelemässä palloja ja vähän totuttelemassa vinkuvaan teddypatukkaan, se on Ekan mielestä niin outoa että tuommonen voi vinkua mutta saatiin me sillä hyvät vetoleikit kun uskalsi kovemmin tarrata kiinni kannustuksista, muuten piti hennosti.
Loput energiat vielä kenttää edes takas juosten pallojen perässä.

Illalla käytiin vielä toisella kentällä toisen teddypatukan ja pallon kanssa leikkimässä, Cira oli katsomassa.
Alkuun vähän noutoja ja pari koppia, sitten teddypatukalla lennätystä ja kunnon repimisiä, kunnollahan se repi, siitä taas pari noutoa ja taas teddypatukalla repimisitä. Sitten irti ja pallon pomputusta. 
Eka aitaan hetkeks Ciran leikkiä katsomaan ja sitten samanlainen leikki lyhennettynä mistä lähdettiin juoksuttamaan koiria.
Ekalle jäi tosi hyvä into leikistä ja olisi vieläkin halunnut jatkaa mutta tohon fiilikseen oli hyvä jättää niin jaksaa kiinnostaa taas ensi kerralla.
Sitten siihen hakuun.
Viideltä nokka kohti Tuusulan metsiä missä aloitettiin taas tallomalla.
Sitten pääsinkin heti maalimieheksi, sitten katsoin Ciran yhden piston ja lähdin hakemaan rakkinetta häkistään, missä se oli ihan pärinöissään. 
Kaikki oli mielikuvilla tehtyjä, tuuli oli kuulemma suht olematon ja erittäin haastava koiralle.
 
Ensimmäinen pisto oli ihan super hieno, meni täysin suoraan, käytti nenää ja löysi suoraan sanottuna heti ukon.
Toinen pisto oli myös hieno, ensin lähetyksestä lähti väärään suuntaan mutta käskin takaisin ja lähetin uudestaan, upposi tosi hienosti vaikka oli kallioata edessä, meni suorassa ja löysi ukon.
Kolmas pisto olikin yritys, sienestäjiä oli matkalla eikä me edes huomattu, tuo ensin lähti niiden suuntaan, sit lähti toiseen suuntaan polulle, toinen yritys ja sama homma kunnes tajuttiin sienestäjät, ukko takaisin ja tehtiin pisto toiselle puolelle. Toisella puolella lähti taas edes takas, oikealta vasemmalle, kutsuin ja lähetin uudelleen, sama homma, menin lähemmäs ja lähetin, taas sama homma, lähdin sitten Ekan kanssa kävelemään ukkoa kohti josko se sen haistaisi, oli ihan pihalla mitä tehdään mutta sitten se haistoi ja katsahti että "ai hei tuolla onkin joku!"
Neljäs pisto oli hieno, se lähti hyvin, käytti nenää tosiaankin, kulki pari kierrosta ympyrää ja haki hajua, maalimies oli tosi hyvässä piilossa, puskan seassa ja sitten Eka haistoikin ja löysi, näki taas hienosti käyttävänsä nenää. 

Häkillä sitten leikitin vähän Ekaa pallolla mistä häkkiin venailemaan loppu ajaksi.
Omasta mielestä oikein hyvä treeni taas!
















2 kommenttia: