sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Metsähommissa

Päivä alkoi viestillä. Matkaa 100m, viisi lähtöä, maastona ärsyttävän korkea jatkuva pensas, vähän suota ja lunta.

Ensimmäisellä lähti hyvin, mutta Jessica näki koiran lähettyvillä niin kutsui varmuudeksi takaisin joten sen takia otettiin huuto, vaikka piti olla hiljaa.
Toisella lähti, jäi keskelle seisomaan ja katsoi mua, pysyin hiljaa joten lähti sitten jatkamaan matkaa täysillä Jessican luokse.
Kolmannella oli lähtenyt vähän hitaasti mutta kiihdyttänyt hyvään vauhtiin.
Neljännellä sama homma kuin kolmosella. 
Viimeisellä otettiin sitten huuto että saatiin otus juoksemaan täääysillä ja niinhän se juoksikin.
Sitten käytiin tekemässä esineitä, mitkä kusi pikkasen.

Jessica ja minä tallottiin kolme 10x50m aluetta, jokaisella kolme esinettä, meidän ruudut kumminkin meni niin sekaisin että se jo vähän vaikeutti hommia, perjaatteessa koko alue oli yhdessä.

Ensimmäiselle esineelle lähti huonosti koska yritti varastella lähtöä, haki toiselta radalta hakurullan.
Toiselle lähti hyvin löysi viidestäkympistä muoviesineen mutta jäi sen kanssa junnaamaan toiselle esineelle, kutsui sitä sieltä kun kesti niin pirusti joten tuli ilman esinettä. 
Tässä vaiheessa hermo meni, kun ei kuunnellut enään mitään, meni ohi, joten käytiin kattomassa esineitä ja uudelleen hommat pyörimään.
Kolmannella haki samalta radalta, tosi hyvin (!!) nutrolin öljypullon.
Neljännellä, lähti taas toiselle radalle, palasi kangasrievun kanssa.
Viidennellä kävi syvällä, levensi alueensa koko radalle, etti ja etti, välillä ravilla, välillä laukalla, menin sitten avuksi ja löydettiin yhdessä esine.
Kuudennen esineen tein niin että vein viiteenkymppiin, lähti tosi hyvin, mutta ei löytänyt, kävi siksakilla koko radan hienosti ja toi sen vaikean muovirasian!
Loppuun vielä heiteltiin esineitä pitkin poikin metsää ja käytiin noukkimassa yhdessä kaikki loput esineet.

Ei mennyt kovin erikoisesti, välillä vauhti tosi hyvä, välillä meni ravia, parin esineen ohi meni, nenä kyllä kävi tosi hyvin ja kävi radat tarkasti siksakissa. Mutta eikös tää yleensä meinaa että ensi kerralla paremmin, toivotaan niin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti