lauantai 3. tammikuuta 2015

Yhteistreenit

Tänään päästiin porukkaan treenaamaan Heurekalle.

Eka aloitti ihmisryhmällä, ei virittelyä joten meni hassusti, otti häiriötä vieressä olevasta koirasta ja uudesta paikasta, teki kumminkin osittain tosi kivaa seuruuta ja välillä vilkuili muualle, näitä kaksi, toinen onnistui paremmin.
Sitten kaikki aloitettiin treenaamaan samaan aikaan, joten häiriötä löytyi.
Otettiin luoksaria, kahdella ensimmäisellä tuli niin lujaa että eteentulosta ei tullut mitään... sitten saatiin kaksi vaiko kenties kolme onnistunutta, nopeaa, eteen asti tulevaa luoksaria, suorassa, viimeisellä sivulle. Toosi lyhyt paikka märällä nurtsilla, aika lähellä Ciran noutopuuhia, kävin nopeasti hakemassa kameran kauempaata ja palasin vapauttamaan.  Eteenmeno, valmiina olleelle tyynylle, lähti hyvin, pikkasen näytti epäröivän yhdessä kohdassa mutta sitten lähti tykittäen palkalle. Seuruupätkiä otettiin monta, lähempänä muita koiria, haukutus, siitä seuruuseen. Tehtiin lyhyitä, vähän pidempiä, palkka irtosi vähän väliä. Teki tosi hyvin, innokkaasti, eikä välittänyt muista. Loppuun kumminkin muut tulivat katsomaan meidän seuruuta, saatiin vinkkinä se että ennen seuruuta vedetään palloja maassa ja siitä seuruuseen, palkka ei tästäkään irtoa aina vaan sama pallojen veto jatkuu, josta jälleen seuruu, välillä saapi sitten palkan. Myös se että kannattaa alkaa naksuttelemaan aktiivisuutta mua kohtaan, ettei sitä tarvii leluilla hakea.

Tosi kiva treeni vaikka sää olikin perseestä, ehkä vähän turhan pitkä treeni mutta välillä näin, saatiinpa hyviä neuvoja ja häiriötä. 
Kotona sitten heti naksuteltiin vähän, tätä aletaankin tehdä päivittäin. Alkuun naksusta palkka, mutta aloin heti odottelemaan mitäs tuo alkaa tekemään kun oon vaan paikoillaan namineni. Eka alkoikin tarjota maahan-istu-seiso vaihtoja vaihdellen, välillä kontaktia, lopulta peruuttamista ja kurrea. Aika magea tyyppi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti