tiistai 24. helmikuuta 2015

Agsaa ja doddista

Tänään ennen meidän hallivuoron alkua aksailtiin valmiilla radalla noin viisi minuuttia.
Eka oli ihan täpinöissään, nyki istuessaan että millon pääsee radalle.

Oon tainnut innostua nyt aksasta enemmän. Jos oppisi kesällä ohjauskuvioita ja jotain muuta? Mitään virallista ei, esteet edelleen kauhistuttaa mutta tuo on niin aivot narikkaa hommaa että! Ekaakin on vaan niin HELPPO ohjata, mitä nyt ollaan hömpätty erillaisia pikku ratoja esteillä ja putkilla, tekee miten ohjaan ;)
Sitten tottisteluihin.

Hyvää häiriötä saatiin kun kenttä vedettiin puoliksi. Toisella puolella tehtiin ruutua ja muita juoksuhommia.

Paikkiksessa Eka oli reilu viisi minuuttia, alussa lähti mun luokse kun häiriön vuoksi Cira teki ihan Ekan vierestä vauhtiluoksaria, luuli siis että minä kutsuin, mutta eipä noussut kolmella muulla kerralla vaan maassa pysyttiin hiljaa. Loppu aika meni hyvin, mitä nyt oli jossain välissä lössähtänyt kyljelleen.
 Lopussa Eka teki myös minuutin paikkiksen, niin että asento pysyy ryhdikkäänä, pysyhän se.

Jääviä tehtiin yhdet jokaista edessä ja kahdet sivulla. Seisominen muuten kiva mutta valuu pienesti, lopussa tuli ongelmaksi kun palasin sivulle että istuu heti ilman käskyä, sai muistutella vähän että siinä seistään kunnes tulee käsky ja hokasi sen kyllä. Maahanmenot varmoja, vauhtia voisi ehkä olla enemmän? Istumisessa meni ensimmäisellä maahan, sen jälkeen istuttiin tosi hienosti ja jopa nopeasti!! vau.

Seuraamista tehtiin kahdessa osassa. Ensin käännökset, viisi oikealle, kuusi vasemmalle ja viisi täykkäriä. Ekan käännökset oikealle on jo aikas kivat. Vasemmalle kun tehtiin niin ensimmäisellä levisi, loput teki ihan yllättävän tiiviisti, ihan tosi hieno! Täykkäritkin oli ihanan nopeita ja alkaa jo neiti pysyä mukana, vielä kun edelleen osaisin kääntyä. Paranee siis!
Suorat pätkät oli ihan ookoo, into kiva, tuntu edistävän ihan perkeleesti, sai huomautella mistä paransi jonkinverran. Lopussa ehkä vähän laimeampi? Eli ensi kerralla suoriapätkiä ei noin paljoa, muutama hyvä setti niin se on siinä. Hitaassa seuruussa olisi halunnut mennä nopeemmin joten siitäkin sai huomauttaa mutta sitten se tuli niin rennosti ja hienosti siinä vieressä. Juoksussa se jopa pysy hienosti mukana, eikä erkaantunut kuin ensimmäisellä.

Lopussa ja alussa taas leikkiä, myös aina tauon jälkeen pientä virittelyä ja pallon hakua. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti