tiistai 3. helmikuuta 2015

Kokeilussa Dobo


Tänään meillä oli Kompassilla Dobon kokeilu tunti.

Aloiteltiin tietenkin lämmittelyillä mm pyörimisellä, pujottelulla ja peruuttelulla.

Siirryttiin sitten itse pallon päälle istumaan, pyöriteltiin koiria pallojen ympäri kumpaankin suuntaan ja välillä koirien piti hypätä jalankin yli.

Koirien vuoro mennä pallon päälle sujui meiltä oikein, oikein hienosti. Eka hyppäsi empimättä pallolle ja vapautuksesta alas.

Ihmisten vuorolla jalat pallon päälle ja selälteen, koira välillä mahan päältä ja välillä jalkojen ali, tuli pientä osumaa Ekan tassuilta naamaan :D Vähän vielä punnerruksia jolloin koira sai vain vahtia touhua, tuntu kyllä käsissä hyvin, aij.

Koirien vuoro jälleen, nyt Eka jopa temputteli pallolla. Maahanmenoa, istumista, seisomista ja kurrea, ainoa mikä sai vapisemaan oli seisominen, se heiluminen oli hurja! Lörtsälläkin päästiin käymään, Eka osasikin jo tämän homman ennestään.

Loppuun koirien ja ihmisten venyttelyt, koiralle botti ja siinä se tunti sitten vierähti, oikein sopivasti kun namitkin loppu venyttelyissä.


Oikein hauskaa ja rentoa, vaikka ottikin koville! Nauraakin sai hyvin räpellykselle, mutta erittäin ylpeä Ekasta voin vain olla kun noin rohkeasti tuli pallolle ja pysy kokoajan mun luona, muista huolimatta.
Ehdottomasti kokeillaan vielä joskus, oma pallo olis niin kova sana!

2 kommenttia:

  1. Sulla on hienoja kuvia :) Ja vaikkei nyt varsinaisesti aiheeseen liitykkään, niin utelisin että millä rungolla ja obiskalla kuvailet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :D Pian 4vuotiaalla Nikon D3100 järkkärillä ja errrrittäin kärsineellä Nikonin 55-200mm f/4-5.6G putkella, joka on 3vuotta vanha, käynyt järvessä, sisällä pölyä, pyörinyt mudassa, tippunut kalliolle ja niin edelleen :D huomaa kyllä kuvistakin kuinka alkaa olee jo vanha, pitäis raaskia ostaa uus.

      Poista